5. Ketel One Vodka Kitchen - Taste of Amsterdam

Kom rond onze Ketel One Vodka Kitchen tafel zitten en pers, snij en kruid je eigen Bloody Mary Cocktail.

Wij zijn een vodka gemaakt door familie en houden er daarom ook van om samen aan tafel te zitten. Het is de beste plek om je zelf te zijn, geen stress te hebben en lekker samen achter over te zitten en te genieten. Het maken van cocktails moet natuurlijk ook op deze manier. Geen gekkigheid, pak gewoon wat verse ingrediënten van tafel en begin met het bouwen van je eigen drankje onder begeleiding van de host. Brunch zal nooit meer hetzelfde zijn…

The basis van de ultieme Bloody Mary is Ketel One vodka – een geraffineerde vodka met een heldere, zuivere smaak en een levendige tinteling bij de afdronk. Dat is ook waarom het ook een enorm populair merk onder werelds beste bartenders, wanneer ze voor een klassieke of zelf gecreëerde cocktail een vodka nodig hebben van hoge kwaliteit.

Nu is het tijd voor de groene sapjes en pittige kruiden. Houd je niet van tomaten? Probeer dan onze heerlijke Orange Carrot Mary of maak je eigen mix van onze verse ingrediënten. Laatste stap – Garneer het naar eigen smaak, ga dan lekker achterover zitten en geniet van je heerlijke creatie.

Als familie met liefde voor het merk, zit het in onze DNA om ervoor te zorgen dat we vodka maken van de hoogste kwaliteit, maar ook zorgen voor de kwaliteit van jou drankje. De beste ingrediënten, het beste bedrijf om het mee te delen en de beste ervaring.

Kom langs en re-connect met ons, offline, rond om de keuken tafel

Tot dan!

Tijden van de Ketel One Kitchen Workshops:

ZATERDAG 02-06
 12:00 – 17:00 Ketel One Bloody Mary Workshops (2 per uur)
 17:00 – 19:00 Ketel One Espresso Martini Workshops (2 per uur)
ZONDAG 03-06
12:00 – 17:00 Ketel One Bloody Mary Workshops (2 per uur)
 17:00 – 19:00 Ketel One Espresso Martini Workshops (2 per uur)

*Inschrijven kan bij de Ketel One Kitchen op de dag zelf.