Summer Garden - Taste of Amsterdam

Met de zomer voor de deur is de ‘Summer Garden’ de ideale plek om alvast in zomerse sferen te komen. Loop door de poort en ontdek deze unieke area met heerlijke chill out ruimtes, heerlijke snacks, zomerse drankjes en natuurlijk de lekker tunes van diverse dj’s uit Nederland en Ibiza.

Heb jij ook al zoveel zin in de zomer? Dan is deze area voor jou de ideale plek om te bezoeken. Een schitterende tuin met mooie pergola’s, grasveldjes, een prachtige vijver en nog veel meer om te ontdekken. Zodra je binnen bent, heb je het gevoel dat je even een andere wereld instapt. Een wereld die je kent van al je zomerse vakanties. Lekker eten en drinken, chillen en natuurlijk swingen op heerlijke soulful en deep house beats. Geef jezelf een boost en kom met je vrienden zeker even langs in deze verborgen parel van Taste of Amsterdam.

Kom langs en geniet van de zomer in de ‘Summer Garden’ en onthoud… What happens in the Summer Garden, stays in the Summer Garden!

In de Summer Garden vind je o.a.:

– Restaurant ‘In de Waag’ met vers bereide en overheerlijke gerechten
– ibizkus wijnen uit Ibiza (incl. proeverij)
– Vincolores wijnen (incl. proeverij)
– Diverse Gulpener bieren van de tap
– DJ booth & chill out area
– Diverse zitjes en terras

Kom langs en geniet van de zomer in de ‘Summer Garden’ en onthoud….

Restaurant Café in de Waag neemt dit jaar voor het eerst deel aan Taste of Amsterdam.

Gebouwd in 1488 als St. Anthoniespoort, één van de stadspoorten van Amsterdam. Later gebruikt als weeghuis en sinds 1996 het rustieke en karaktervolle onderkomen van De Waag gevestigd op de Nieuwmarkt.
Sinds 2015 is Nick Schouten Chef de Cuisine van de Waag. Restaurants als Vinkeles*, The College Hotel en De Zwethheul** hebben bijgedragen aan de vorming van zijn eigen stijl. Verwacht hierbij de Franse bourgondische cuisine met een Nederlandse twist.

SUMMER GARDEN is mogelijk gemaakt door Ibiza Total Concept & IBIZA Xperience | worldwide events