Michael Wolf - Taste of Amsterdam

Michael Wolf is geboren en getogen in Oostenrijk. Zijn passie voor koken, groeide zo sterk dat hij hiervoor naar het buitenland verhuisde en zijn sporen verdiende bij o.a. Villa Joya (**) en Sergio Herman’s Oud Sluis (***).
Na deze ervaringen, kwam hij bij restaurant Envy in Amsterdam terecht, waar hij vier jaar lang verantwoordelijk was. Niets is genoeg voor Michael en dus was de volgende stap helder, een eigen restaurant. In 2015 opende de deuren van Wolf Atelier, Atelier omdat hij elke dag bezig is om vernieuwende gerechten te creëren.

In zijn tijd bij Villa Joya is de liefde voor Portugal ontstaan, waar hij jaarlijks naartoe op vakantie gaat en zo in aanraking kwam met het concept ‘Tartaria’. Hier was hij zo door gefascineerd en verbaasd dat zoiets nog niet in Amsterdam bestond, dat hij besloten heeft dit in Wolf Atelier uit te breiden. Voor de lunch kwam er zodoende een extra concept binnen Wolf Atelier. Door succes, kwam in juni 2017 het aanbod om een tweede restaurant te openen, volledig gewijd aan zijn inmiddels bekende Tartaria. En in oktober 2017 was het zover, Prinz Wolf opende zijn deuren.