Michiel van der Eerde - Taste of Amsterdam

Chef & eigenaar Michiel van der Eerde – Zuid, BAUT en Restaurant C Amsterdam

Na twaalf jaar eindverantwoordelijke te zijn geweest bij horecaconcepten van IQ Creative (Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads), heeft Michiel zijn droom verwezenlijkt. In oktober 2012 opende hij zijn eerste editie van pop-up restaurant BAUT in Amsterdam Oost. Dit heeft geleid tot meerdere opeenvolgende succesvolle edities en het openen van Restaurant C. Michiel heeft zijn kennis en ervaring opgedaan bij Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants.

Op 9 januari werd Michiel verkozen tot Meest Markante Horecaondermer van 2016/2017 en keerde hij met BAUT terug naar Oost om het nieuwe pop-up restaurant BAUT Paradijs te openen. In juni 2017 opende hij zijn derde restaurant, ZUID, aan de Stadionweg. Michiel heeft veel herinneringen aan het zuidelijke deel van Amsterdam en het openen van restaurant ZUID voelde dan ook heel bijzonder.

Afgelopen januari is BAUT verhuisd van het Paradijsplein naar de Spaarndammerstraat en kan je daar genieten van muziek, lekker eten en cultuur.