Peter Lute - Taste of Amsterdam

Chef & eigenaar Peter Lute - de Kruidfabriek & ARC by LUTE

Gedreven door nieuwsgierigheid en geleid door zintuigen en intuïtie, bouwden eigenaren Peter & Marieke Lute twee historische buskruitfabrieken om tot unieke locaties, De Kruidfabriek by LUTE. Met 14 jaar ervaring vanuit LUTE Restaurant in Amstelveen (Ouderkerk a/d Amstel) en EXPLORE in Muiden verbreden zij hun horizon op het gebied evenementen.

Hun visie is: “gasten laten genieten”, zo eenvoudig als het klinkt, zo’n grote uitdaging is het om dit dagelijks weer voor elkaar te krijgen. Peter en Marieke zijn dan ook onwijs trots op hun team, dat zich dagelijks met hart en ziel hiervoor inzet. “Koester wat je hebt opgebouwd en wijk niet af van je kernwaarden”. Hun logo, het “EI”, vertegenwoordigt deze kernwaarden. Zo blijft iedere stap die ze buiten de deur doen, een bewuste stap.

Hun kern LUTE “buitengewoon genieten” staat na 14 jaar als een goed gefundeerd huis in het mooie Amstelveen (Ouderkerk a/d Amstel). LUTE is een plek waar gasten eten en drinken, maar waar ze ook kunnen vergaderen en varen met een privé kok over de Amstel.