Exhibitors - Taste of Amsterdam
Bidfood logo

Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

De Vrolijke Druif

De Vrolijke Druif is een prachtige, originele Piaggio Ape Classic, omgebouwd tot mobiele wijnbar en voorzien van wijn-klimaatkasten. Vanuit De Vrolijke Druif schenken we de lekkerste biologische wijnen van de Biowijnclub. Denk aan een stuivende Sauvignon Blanc van het wijnhuis Aranleón uit Valencia, een fantastische Vin Orange van Cascina Zerbetta uit Piemonte, een heerlijke, bleke Provence rosé, een zachte rode wijn uit de Minervois en een stevige rode wijn uit Piemonte. Kom langs!
De Vrolijke Druif is overigens ook te huur voor bruiloften, feesten en partijen! Kijk voor meer informatie op onze website.

Gulpener Biercollege

Altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Kom dan naar het Gulpener Biercollege. Tijdens het Biercollege draait alles draait om proeven, testen, leren, weten en beleven.
Je krijgt vier smaakvolle Gulpener bieren te proeven en komt meer te weten over het gedachtegoed van de Gulpener Bierbrouwerij en de basis van het bierbrouwproces.

Johnnie Walker logo

Johnnie Walker

Het verhaal van Johnnie Walker begint – natuurlijk – met de man die zijn naam gaf aan onze whisky.

Het was 1819 en de vader van John Walker was net overleden. Een moeilijk begin voor een nederige boerenhulp zal je denken, maar er was altijd al iets bijzonders aan John. Een glinstering in zijn ogen, een vlammetje in zijn hart, een klein hupje in zijn loopje misschien. Vandaag de dag is Johnnie Walker het grootste whiskymerk ter wereld en is zijn slogan overal geadopteerd en omarmd, als een schreeuw om vooruitgang, als aanmoediging bij tegenslag, als vreugdevolle uitdrukking van optimisme en als het beste advies dat je waarschijnlijk ooit zult krijgen: KEEP WALKING!

Kom naar de Johnnie Walker Experience en leer alles over whisky!

KEtel One Logo

Ketel One Vodka

In onze eigen Ketel One Kitchen geven wij elke dag een reeks Bloody Mary Masterclasses georganiseerd door onze eigen deskundige mixologists. Een intieme en gezellige setting, waar je het typical Dutch gevoel krijgt en stukje geschiedenis van de distilleerderij van de familie Nolet mag ervaren. Neem plaats aan onze keukentafel, waar je zelf een klassieke of eigenzinnige Ketel One Vodka Bloody Mary maakt met behulp van een breed scala aan verse groentes en fruit, specerijen & andere geheime kruiderijen.

Moët & Chandon Ice Impérial

Deze verfrissende, unieke blend van het beroemde champagnehuis Moët & Chandon is één van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne; het is ’s werelds eerste champagne die alleen op ijs kan worden gedronken. Door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma’s blijft de smaak, dankzij een rijke blend, optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling op spontane, feestelijke dagen. Met drie ijsblokjes, limoen, komkommer, gember, rood fruit of munt wordt deze verleidelijke cocktail compleet gemaakt.

Dit jaar zorgt Moët & Chandon voor een onvergetelijke #ChampagneOnTheRocks experience samen met partner Veuve Clicquot Rich!

Novotel Amsterdam City logo

Novotel Amsterdam City

Novotel Amsterdam City is een midscale hotel voor zakenreizen of gezinsvakanties. Zij verwelkomen je graag in het sfeervolle, open, ontspannen en elegante restaurant URBN. Hier kan je genieten van gerechten die met passie zijn bereid. Het hotel ligt op de ideale plek, tegenover het Amstelpark en naast de RAI. Denk je erover om een weekendje Taste te doen, dan is dit de ideale plek om te overnachten en bij te komen voor nog een dag vol Taste gezelligheid.

Orange Babies

Orange Babies op Taste; help met jouw consumptie moeders en kinderen die leven met hiv!
Stichting Orange Babies zet zich in voor zwangere vrouwen, kinderen en andere direct betrokkenen die de gevolgen van hiv en aids ondervinden. Ook dit jaar hebben wij de kans gekregen om onze eigen wijn-bar te openen. Achter de Orange Babies bar staan een aantal van onze ambassadeurs en andere BN-ers die ons vrijwillig helpen tijdens dit evenement. De ambassadeurs en BN-ers schenken heerlijke wijnen voor u in die kosteloos worden aangeboden door Boschendal.
Tijdens dit weekend willen we zo veel mogelijk geld inzamelen! De volledige opbrengst gaat naar de Orange Babies projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika. Hier helpen we de meest kwetsbare groep namelijk; zwangere vrouwen, hun baby’s en jonge weeskinderen door middel van educatie, voorlichting, opvang, voeding en het voorzien van medische en psychosociale zorg.

Rémy Martin

Rémy Martin is een familieverhaal dat bijna 300 jaar teruggaat, met een visionaire geest die belichaamd is in het unieke embleem: de Centaur. Al sinds 1724 wordt het Huis van Rémy Martin gedreven door één zoektocht: het “vangen” van het hart van de Cognac: Fine Champagne Cognac. Het ‘Hart van Cognac’ kent twee legendarische terroirs: Petite en Grande Champagne. Diepgeworteld in de krijtbodem herbergen kleine, groene druiven een belofte van uitzonderlijke rijkheid. Dit wonderbaarlijke gebied is de plek waar de beste cognacs tot leven komen.

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot Rich

In de geschiedenis van de champagne worden wijnen die gemengd zijn voor het verkrijgen van een zoetere smaak, gewoonlijk omschreven als “rijk”. Veuve Clicquot brengt deze traditie naar het heden met ‘Rich’, een nieuwe champagne speciaal gemaakt om mee te experimenteren en een eigen twist aan te geven.De veelzijdigheid van Veuve Clicquot Rich spoort mensen aan om ervan te genieten waar en wanneer ze dat willen. Van berg tot oceaan, dakterras tot ravijn, winter en zomer, dag en nacht, Veuve Clicquot Rich is voor ieder moment, op elke plek en ‘to drink on the rocks’!

Dit jaar zorgt Veuve Clicquot Rich voor een onvergetelijke beleving met #ChampagneOnTheRocks experience samen met partner Moët & Chandon Impérial Ice!

Zilt & Zalig logo

Zilt & Zalig

De oesterman van Zilt en Zalig opent al ruim 10 jaar ter plekke de lekkerste oesters op de leukste feesten, borrels, huwelijken en beurzen. Wij zijn zelf STAPEL op dit natuurlijke product van de kust… oesters! We weten dus precies waar we mee bezig zijn. We heten niet voor niets… Zilt en Zalig;)
Naast het inhuren van de oesterman kun je ons ook inhuren voor een training aan personeel van horeca en visspeciaalzaken of (kook)workshops/proeverijen voor particulieren.