Heerlijk10Daagse - Taste of Amsterdam

De Nederlandse economie zit in de lift. HEERLIJK.nl, het grootste online platform voor toprestaurants, voegt tijdens haar actieweek daarom een extra gang toe. Vier gangen dineren kan dit jaar tijdens de HEERLIJK10Daagse voor €35,-. De lunch is gelijk gebleven met € 22,50 voor drie gangen.

Van drie naar vier gangen

HEERLIJK.nl richt zich anders dan andere culinaire websites enkel op de bovenkant van de markt. De wijziging van drie naar vier gangen past beter bij de de deelnemende restaurants. ¨Door de vier gangen kan ik de gast kennis laten maken met onze keuken. De prijs van €35,- is scherp, maar leuk om zo nieuwe gasten aan te boren¨ Aldus chef Jaimie van Heije van restaurant Jaimie van Heije.

Lunch onveranderd

De lunch blijft ongewijzigd, drie gangen voor €22,50. Hierdoor wordt een culinaire lunch laagdrempelig en aantrekkelijk gemaakt voor bourgondisch Nederland. ¨De lunch in Nederland blijft lastig te vullen¨ aldus Arthur Bassant, founder van HEERLIJK.nl. Juist daarom probeert HEERLIJK.nl met dit scherpe prijsniveau ook de lunch in toprestaurants populair te maken onder de smulpapen.

De top van de gastronomie

De keuze is reuze tijdens de HEERLIJK10Daagse. Uit onderzoek van Misset Horeca is gebleken dat meer dan de helft van alle restaurants die meedoen met restaurantacties meedoet met de HEERLIJK10Daagse. Stuk voor stuk zijn dit gastronomische toppers. Alle restaurants, door HEERLIJK.nl geselecteerd, zijn van grote culinaire klasse. Dat zie je al gelijk wanneer je kijkt naar een paar van de deelnemers: Jaimie van Heije (Ouderkerk aan de Amstel), Parkheuvel** (Rotterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), Merlot (Amersfoort), Wiesen* (Eindhoven), De Wintertuin (Baarlo), ‘t Fred** (Rotterdam), De Swarte Ruijter* (Holten), Nacarat (Amsterdam), Soigné (Bussum) en De Kromme Watergang** (Hoofdplaat).
Reserveer via www.heerlijk.nl/10daagse