• »
  • »
  • »
  • Organisatietalent gezocht - Stage Taste of Amsterdam

Organisatietalent gezocht - Stage Taste of Amsterdam

Nov 04, 2015

stage

Stage - Taste of Amsterdam 2016

GoalGetters/RARE BV is een evenementen en concepten bureau met de focus gericht op culinaire evenementen zoals Taste of Amsterdam. In 2016 zal Taste of Amsterdam voor de 8e keer plaatsvinden. Taste of Amsterdam is onderdeel van de internationale culinaire evenementen organisatie ‘Taste Festivals’. In 2004 werd de eerste editie van Taste georganiseerd in Londen, sindsdien vindt het evenement over de hele wereld plaats en staat Taste in steden als Sydney, Melbourne, Auckland, Johannesburg, Kaapstad, Dubai, Milaan en sinds 5 jaar dus ook in Amsterdam! Het idee achter Taste is het creëren van een mogelijkheid voor chef koks zodat zij zich op een originele manier kunnen presenteren aan het publiek. Bezoekers van Taste zijn culinaire genieters en komen vanuit heel Nederland en België naar dit evenement.

Taste of Amsterdam vindt in 2016 plaats in het Amstelpark van 2 t/m 5 juni.

 Primaire verantwoordelijkheden stage
Het ondersteunen van verschillende afdelingen van de Taste organisatie, te weten:
• Marketing; ondersteunen van de marketing manager bij (guerrilla) acties en marketing activiteiten plus het onderhouden van Social Media, website en online platform
• Operations; ondersteunen van standhouders en sponsoren, het maken van de planning tijdens evenementen en aansturen van personeel.
• Sales; het identificeren van mogelijke klanten, het onderhouden van het contact met klanten en (afhankelijk van niveau stagiaire) benaderen van potentiële klanten

Je gaat volledig mee draaien in het bedrijf, en het label stage kennen wij eigenlijk niet.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken per direct een stagiar(e) voor een periode van minimaal 4 maanden en minimaal 4 dagen in de week beschikbaar in Amsterdam;

Je bent 100% inzetbaar, jij kunt je in iedere functie vinden
Je bent eigenlijk altijd al een Taste ambassadeur geweest: dol op eten en drinken
Je hebt het liefst een HBO / WO opleiding in eventmanagemen/communicaite/hotelschool
Je bent zelfstandig, creatief, initiatiefrijk, flexibel en houdt van aanpakken
Je bent super social

Dit is wel handig:
Je hebt je rijbewijs
Je spreek vloeiend Nederlands en Engels
Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Doelstelling van stage
Een leerplek/stage verzorgen waarbij veel aspecten binnen het organiseren van een culinair publieksevenement aan bod komen.
Ben jij dol op eten, drinken, Taste en muziek en wil je ervaring op doen in de evenementenbranche? Dan ben jij degene die we zoeken! Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie.

Een afstudeeropdracht is mogelijk in combinatie met de stage. Alleen een afstudeeropdracht is helaas niet mogelijk bij ons.

Julia Rameckers
020-30 388 60 / 06-48 508 441
julia@goal-getters.nl