Stage Taste of Amsterdam 2017!

Jan 03, 2017

team taste

STAGE - RARE Events / Taste of Amsterdam

Rare B.V.
Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam
www.rare.nl

RARE is een evenementen en concepten bureau met de focus gericht op culinaire evenementen. Het bekendste evenement van RARE is Taste of Amsterdam, dat dit jaar voor de 9e keer zal plaatsvinden in het Amstelpark van 2-5 juni. Plannen voor een winter editie worden as we speak ook gesmeed…

Taste of Amsterdam is onderdeel van de internationale culinaire evenementen organisatie ‘Taste Festivals’. In 2004 werd de eerste editie van Taste georganiseerd in Londen, sindsdien vindt het evenement over de hele wereld plaats en staat Taste in steden als Sydney, Melbourne, Auckland, Johannesburg, Kaapstad, Dubai, Milaan en sinds een paar jaar dus ook in Amsterdam!

Naast Taste of Amsterdam zijn er ook genoeg andere culinaire projecten waar RARE zich mee bezig houd. Denk aan een tweede editie van het festival Butcher’s Heaven van Julius Jaspers in oktober, een kookboek wat wij gaan samenstellen in samenwerking met een Engelse uitgever, zakelijke events, en het Foodphoto festival wat over de hele wereld word georganiseerd en wij naar Amsterdam willen halen komend jaar. Genoeg te doen in 2017!

Wat ga je allemaal doen?
Het ondersteunen van verschillende afdelingen van de organisatie en  assistentie bij de projecten:

Marketing; ondersteunen van de marketing manager bij acties en marketing activiteiten plus het onderhouden van Social Media, website en partners.

Operations; ondersteunen van standhouders en sponsoren, het maken van de planning tijdens evenementen en aansturen van personeel.

Sales; het identificeren van mogelijke klanten, het onderhouden van het contact met klanten benaderen van potentiële klanten
Je gaat volledig mee draaien in het bedrijf, en het label stagiair kennen wij eigenlijk niet bij RARE!


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een stagiair(e) per direct, voor een periode van minimaal 4,5 maand en minimaal 4 dagen in de week beschikbaar in Amsterdam. Dit ben jij:

 • Je bent 100% inzetbaar, jij kunt je in iedere functie vinden
 • Je bent eigenlijk altijd al een Taste ambassadeur geweest: dol op eten en drinken en festivals zijn jouw hobby
 • Je hebt het liefst een HBO/WO opleiding in marketing / communicatie / Hotelschool
 • Je bent zelfstandig, creatief, initiatiefrijk, flexibel en houdt van aanpakken
 • Je bent super social (en social media stroomt door je bloed)
 • Je kunt goed schrijven en bent communicatief vaardig

Dit is wel handig:

 • Je hebt je rijbewijs
 • Je spreek vloeiend Nederlands en Engels
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam
 • Je hebt het liefst ervaring met Office (Word, Excel, PowerPoint) en Photoshop is jou niet vreemd.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende stage met veel ruimte om te groeien en te leren
 • Een fantastische werkplek op het hippe Schinkelterrein in Amsterdam Zuid
 • De allerleukste collega’s in het vak
 • De lekkerste kantoorlunch van het land
 • Een salarisvergoeding

Interesse?
Ben jij dol op eten, drinken, festivals en Taste en wil je ervaring op doen in de evenementenbranche? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij hebben nog 1 plek beschikbaar en zoeken gezellige aanvulling in ons team in Amsterdam op het gebied van marketing, operations en communicatie. Als bedrijf vinden wij het hartstikke gezellig om samen het weekend in te luiden, een borreltje te doen en natuurlijk de leukste (food)festivals te bezoeken!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie. Dit kun je doen door je CV + motivatie + lievelingsgerecht te sturen naar Julia Rameckers Julia@rare.nl

TEL 020-30 388 60 / 06-48 508 441
www.rare.nl
Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam

PS: Een afstudeeropdracht is mogelijk in combinatie met de stage. Alleen een afstudeeropdracht is helaas niet mogelijk bij ons.