Color your toast!

Mar 16, 2017

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd omtrent de food industry. We weten allemaal dat de food trends continu veranderen of dat er met de dag steeds meer nieuwe trends bijkomen. Food influencers komen de laatste tijd met de meest unieke en gekke trends wat vaak uitgroeit tot ware successen. Van sushi hamburgers tot aan de mooiste regenboog-bagels, het word met de dag gekker.

Zo is een van de laatste trends de mermaid toast. Wat begon als een hair trend ontwikkelde zich tot een mega food hype. De populaire food influencer , Adeline Waugh, is het brein achter dit vrolijke concept. De kleurrijke creaties maken ons vrolijk en nieuwsgierig naar meer.


En… om dit te kunnen maken heb je alleen maar twee benodigdheden, hoe fijn;

-           Creamcheese

-          Blauwgroene algenpoeder (chlorella, spirulina…)

Erna voeg je het algenpoeder toe aan de creamcheese, MAAR niet teveel want algen verzorgen soms een bitter nasmaakje.  Rustig aan met dat algenpoeder dus!
Wil je ook zo’n mooie kleuren combinatie krijgen als Adeline, werk dan met verschillende samenstellingen van algen poeder.

Let’s color your toast!