Over Taste - Taste of Amsterdam

Over Taste of Amsterdam

Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. 24 toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Een keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Daarnaast is er nog veel meer om te ontdekken.

Wat je kunt verwachten bij Taste of Amsterdam:
Kies uit meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten! Aan de line-up van 2019 wordt hard gewerkt dus houd de website in de gaten om als eerste te weten wat er dit jaar allemaal op Taste te zien zal zijn!

Topchefs
Ontmoet nationale en internationale topchefs die live demonstraties geven of met hun restaurant op het evenement staan.

Wat te doen?
Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens demonstraties of geniet van verschillende tastings die op het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark.

Op de markt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan. Je kunt er proeven, worden geïnformeerd en verschillende producten kopen om mee naar huis te nemen.

Openingstijden Taste of Amsterdam 2019:
Vrijdag 31 mei 2019 12:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 1 juni 2019 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 2 juni 2019 12:00 uur – 23:00 uur
Maandag 3 juni 2019 17:30 uur – 23:00 uur – uitverkocht

BELANGRIJK: Honden (en andere huisdieren) zijn NIET toegestaan op Taste of Amsterdam!

Voor verdere huisregels die gelden op Taste of Amsterdam – KLIK HIER!

Ik ben een bewoner en heb een vraag:
Voor bewoners rondom het Amstelpark kan je hier klikken voor meer informatie.

Taste Festivals in de wereld – The Wall Street Journal
From just one show in London, UK, fifteen years ago, Taste has rapidly grown to become part of the social season for foodies, restaurant-lovers, and chef groupies in 18 different cities around the globe. Wherever it is in the world, Taste represents foodie heaven: stunning food prepared by the city’s greatest restaurants, world famous chefs, superb drinks and outstanding entertainment, set in stunning outdoor surroundings. “Taste Festivals could make a case for being the first organisations to introduce the concepts of pop ups and small plates” The Wall Street Journal

Routebeschrijving

 

LET OP! Vanaf vrijdagavond 31 mei 22:00 tot maandagochtend 3 juni 05:00 werkt Zuidasdok aan de A10 Zuid en het spoor bij de stations Amsterdam Zuid en RAI. Dit betekent dat treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI dit weekend niet mogelijk is. Je zult met de trein omgeleid worden via Amsterdam Centraal, vanaf hier kun je gebruik maken van de Noord-Zuid metrolijn.

Ook zullen er een aantal wegen zijn afgesloten namelijk:

  • Komend van de A10 West is de A10 Zuid afgesloten vanaf knooppunt De Nieuwe Meer, richting de A2 en A10 Oost (knooppunt Amstel).
  • Komend vanaf A4/Schiphol is de snelweg (A4 en A10 Zuid) afgesloten vanaf knooppunt Badhoevedorp. Verkeer wordt omgeleid via de A5 en A9.
  • Oprit S109 richting knooppunt Amstel blijft in alle weekenden te gebruiken, net als de A10 Zuid en de A4 richting Schiphol.

Kom je dus met de auto? Check dan voor je vertrekt de apps van Waze, Flitsmeister of TomTom of bekijk Google Maps en www.vananaarbeter.nl.

Is het je gelukt om op station Amsterdam RAI te komen? Dan ben je er al bijna! Vanaf hier is het namelijk 7 minuten lopen naar het Amstelpark. Ook is het mogelijk om tram 50, 51 of bus 62, 148 of 169 te nemen. Deze stoppen voor de deur bij halte Weerdestein.

Wil je meer informatie over het openbaar vervoer? Kijk dan voor vertrek op 9292ov of op de website van NS.