Gulpener Bierbrouwerij - Taste of Amsterdam

Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in onze 20 speciaalbieren.

We hebben een sterke band met onze omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om ons heen. Daarom brouwen we bier met water uit eigen bronnen, gebruiken we hop uit eigen hoptuin en komt onze gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt onze ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het enige echte bier van Nederlands bodem.

De vrijheid die wij voelen, willen we niet voor ons zelf houden. Die vrijheid delen we in het Gulpener BrouwLokaal, het Huis van De Vrije Brouwer. Een walhalla voor de echte biergenieter en iedereen die wil ervaren waar wij als Vrije Brouwer voor staan. In het BrouwLokaal kom je alles te weten over onze speciaalbieren, ambachtelijke brouwprocessen, ons duurzame gedachtengoed en nog veel meer. Je kunt je eigen bier komen brouwen in de Microbrouwerij, afdalen naar de gewelfde kelders waar meer dan 100 bierstijlen uit binnen- en buitenland te proeven zijn, genieten van heerlijke gerechten die volgens het 25-miles principe bereid worden of op een heerlijke lente- of zomerdag wegdromen in onze Hoptuin.