Insider van IENS - Taste of Amsterdam

Serre Okura, Pikoteo, BAUT; dat ze geweldige gerechten maken, ga je 1 juni bij ons proeven. Je vindt deze – samen met de andere beste restaurants van Amsterdam – in de selectie van Insider. Deze lijst is samengesteld door IENS en geeft je het hele jaar door inzicht in de crème de la crème van de Amsterdamse restaurants.

Criteria
Niet alleen in Amsterdam, maar ook in Den Haag en Rotterdam kan je de culinaire lijst raadplegen, die via zowel de website als app van IENS beschikbaar is. Een lokaal team van experts selecteert de restaurants op deze lijst op basis van minimaal één van deze twee criteria:
• Het restaurant heeft één of meerdere Michelinsterren of een vermelding in onder andere de Bib Gourmand van Michelin of Gault Millau;
• Het restaurant scoort een 9 of hoger en heeft minimaal 25 recensies op IENS, met een gemiddelde menuprijs van € 35,00 of hoger op basis van 3 gangen.

Dat doen zij het hele jaar door – zo weet je zeker dat je altijd de beste restaurants van het moment ziet.

Ontdek culinair Amsterdam

Insider is dus perfect voor mensen die graag hun culinaire grenzen verleggen en willen ontdekken wat voor lekkers Amsterdam te bieden heeft – perfect voor liefhebbers van Taste of Amsterdam, dus. Laat je verrassen door een populaire nieuwkomer of bezoek juist een zaak die al jaren vermeld staat in de belangrijkste culinaire gidsen.

Je wordt daarbij ondersteund door blogster en expert van de Amsterdamse foodscene Susam Pang, die je met Insider-tips en foto’s graag helpt bij het kiezen van het lekkerste gerecht van de kaart.

Raadpleeg Insider met de IENS app (dan heb je hem altijd in je zak!) of via de website van IENS.

Fotos van links naar rechts:
Restaurant Taiko: één van de Insiders op Taste of Amsterdam – © Susam Pang
Insider – een selectie van de beste restaurants van het moment