De Kruidfabriek by LUTE - Taste of Amsterdam

De Kruidfabriek en ARC. by LUTE is ready to spice things up!

Na 14 jaar met restaurant Lute aan Ouderkerk aan de Amstel te hebben gezeten, wilde Peter Lute iets vernieuwends. Daarom opende hij op dezelfde locatie De Kruidfabriek by LUTE, een restaurant waar authenticiteit, ambitie en moderne architectuur samensmelten tot een beleving van inspirerende eenvoud. Samen met zijn team, werkt Peter zoveel mogelijk met duurzame producten van Nederlandse bodem om bewuster om te gaan met de omgeving. Hij legt meer aandacht op de natuur en werd geinspireerd om meer aandacht te geven aan het vegetarische menu. Bij de Kruidfabriek kan je authentieke, creatieve en betaalbare gerechten verwachten met een rauwe elegantie gemaakt met producten van dichtbij huis.

De high-end cuisine onder leiding van chef Tim Buijs, combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. In de kas serveert de Kruidfabriek een speciaal vegetarisch menu.
Kom langs voor een heerlijk hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond!

Locatie

De Kruidfabriek by Lute
De Oude Molen 5
1184 VW Amstelveen
T: 020 472 2462