Oresti's Taverna - Taste of Amsterdam

Tapas uit verschillende keukens!

Oresti’s Taverna zal samen met de Cavakoning en Wijnhandel Van Krimpen jou verwelkomen met heerlijke tapas, cava’s en wijnen op Taste 2018. Oresti’s taverna is een mediterraan café-restaurant, voorheen in de Pijp, binnenkort op de Overtoom 5 in Amsterdam.
Bij Oresti’s taverna beperken we ons niet tot alleen Spaanse gerechten, zoals bij andere tapasrestaurants. Oresti’s taverna serveert jou het beste van verschillende keukens uit talloze landen rond de Middellandse zee. Geniet van de mooiste Griekse mezze, Spaanse tapas of Italiaanse antipasti met heerlijke wijnen in een ontspannen mediterrane sfeer. Ons warme knusse interieur nodigt uit tot lekker lang tafelen met een goed glas wijn.
Op de Overtoom zullen we ook opengaan voor een heerlijke lunch.

De chef:

Geïnspireerd door zijn familie voor hun passie voor de keuken, ontdekte Orestis zijn roeping en ging hij de uitdaging aan bij een restaurant van zijn Griekse peetvader bij het Leidseplein. En vanaf dat moment was Orestis verkocht. Hij is inmiddels al vele jaren eigenaar van het succesvolle tapasrestaurant Oresti’s taverna, binnenkort gevestigd op de Overtoom 5. (Voorheen Daniel Stalpertstraat 93-95 in de Pijp). In zijn restaurant worden niet alleen Spaanse tapas geserveerd, maar vind je ook Griekse mezze en Italiaanse antipasti. Een combinatie van alle mogelijke mediterrane heerlijkheden.

Waan je in mediterrane sferen, ervaar het vakantiegevoel en geniet bij Oresti’s taverna!

Locatie

Overtoom 5
1054 HA Amsterdam
info@orestistaverna.nl
+31 (0) 20422274