Restaurant Blauw - Taste of Amsterdam

Kom genieten van de vele smaken die Indonesië rijk is!

Restaurant Blauw laat je volop genieten van de Indonesische keuken. Geurige, kleurrijke en smaakvolle gerechten, bereid volgens traditionele recepturen en geserveerd in een eigentijdse, moderne setting.

De koks bij Blauw komen uit Indonesië of hebben Indonesische roots. Ze hebben van jongs af aan geleerd de vele kruiden en specerijen te balanceren en kunnen als geen ander verfijning aan de gerechten meegeven. Ze maken gebruik van de enorme verscheidenheid die de Indonesische keuken kent: van pittige Rendang uit Sumatra naar Saté Lilit uit Bali of traditionele Soto Ayam uit Betawi. De koks komen van verschillende eilanden en geven zo allemaal een eigen signatuur aan de gerechten mee. Aan de recepturen, die van generatie op generatie zijn doorgegeven, hebben ze een verfijnde touch gegeven, zonder de authenticiteit uit het oog te verliezen. Die authenticiteit proef je terug door het gebruik van verse, écht Indonesische producten. Een uitgebreide rijsttafel met vlees, vis en vegetarische gerechten met veel verschillende smaken neemt je mee op een culinair avontuur door Indonesië.

Het gedreven team van Blauw heeft gemeen dat iedereen een liefde heeft voor eerlijk en lekker eten. Ze willen gasten een culinaire beleving bieden, met een grote diversiteit aan gerechtjes en een informele, maar goede service.

Locatie

Amstelveenseweg 158-160
1075 XN Amsterdam
T: 020 675 50 00
E: info@restaurantblauw.nl