Smokey Goodness - Taste of Amsterdam

SMOKEY GOODNESS BBQ CATERING

Barbecueën met Smokey Goodness is pure beleving. Onze grote in het oog springende smokers en bbq’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Smokey Goodness is fan van de ‘rough kitchen’: stoere mannen en vrouwen, open vuur, grote stukken duurzaam vlees, vis, kraakverse groenten en een hoop spektakel.
Ons innovatieve in 2010 opgerichte concept is trotse winnaar van de Columbus Trophy, een Europese erkenning voor onderscheidende horecaondernemingen met lef, en mag zich vanaf 2014 World Champion Whole Hog Barbecue noemen. Samen met ons team vakkundige culinaire pyromanen verzorgen we jaar rond smaakmakende catering voor zowel grote evenementen en festivals als kleine exclusieve trouwerijen en feesten.

ECHT 
Smokey Goodness is 100% hout & houtskool gestookt en bbq’t volgens de ambachtelijke methode uit de Southern States van Amerika. Onze BBQ specialiteiten worden ambachtgelijk gegrild of warmgerookt op onze smokers, soms tot wel zestien uur. Maar no worries, daar hoeft u niet op te wachten. Groenten, vis en vlees, alles geven we een onvervalste BBQ smaak door met vuur en rook onze gerechten de echte smokey signature te geven.

Locatie

Schieweg 15D
2627 AN Delft
T: +31 6 28283066
E:info@smokeygoodness.nl