The Harbour Club - Taste of Amsterdam

Of je nu in Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Rotterdam of Vinkeveen bent, elke locatie biedt een fine dining en sprankelende sfeer.

Het interieur is een verrassende combinatie van oud en nieuw met een internationale look. The Harbour Club opende in 2008 haar deuren in Scheveningen, een restaurant gelegen in de altijd drukke haven aan de Nederlandse kust. In de volgende negen jaar opende nog vier unieke locaties haar deuren.
Alle restaurants van The Harbour Club zijn gevestigd op unieke locaties. De restaurants hebben een internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon goed eten. Met duidelijke roots in de haven, werkt de keuken met verse vis die veelal dezelfde dag nog is gevangen. Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg voor The Harbour Club. Ze combineren een hoogwaardige keuken met een vleugje speelsheid, maar altijd met oog voor detail. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees uit de open Josper Grill, zeetong gebakken in roomboter en gegrilde kreeft. Voor sushi en sashimi wordt de best gekweekte Blue-Fin tonijn ingekocht in Malta. Maar ook voor super verse oesters en fruits de mer is The Harbour Club the place to be. Vleesliefhebbers kunnen genieten van de exclusieve Dry Aged Tomahawk Steak.

Locatie

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
T: 020-767 0421
E: amsterdam@theharbourclub.nl