The Roast Room - Taste of Amsterdam

The Roast Room staat dit jaar weer op Taste of Amsterdam!

Na dik 15 jaar was Michiel Deenik er eindelijk klaar voor! Tegenover zijn welbekende visrestaurant Visaandeschelde is er sinds 2015, The Roast Room. The Roast Room is verdeeld in twee delen, de Roast Bar en de Rotisserie.

“Wat wij willen gaan doen is gewoon weer ECHT laten zien wat de slagers te bieden hebben. Het is een prachtig vak, en we hopen hiermee de slagers weer op een voetstuk te krijgen”, aldus Michiel.

The Roast Room laat weer in tijden zien hoe de slagers echt te werk gaan, en zo kunnen de gasten mee genieten van hoe hun gerechten worden bereid! Van s’ochtends tot s’avonds kan iedereen genieten van het heerlijke vlees wat The Roast Room te bieden heeft. S’ochtends kunnen gasten smullen van een heerlijke pretzel, croissant of een uitgebreid ROAST ontbijt. Met lunch en diner kan je de culinaire gerechten bewonderen van Roast’s nieuwe menu kaart. Van mooi bereide runder ribeyes en entrecotes tot wagyu en hert, iedereen kan dat ene stukje vlees vinden wat bij haar of hem past. De Rotisserie bevind zich op de eerste verdieping als fine-dining gedeelte van The Roast Room. Linnen op tafel, comfortabele stoelen, een kopshouten vloer en spectaculaire kunstwerk in de trappenhal. Deze prachtige setting geeft een optimale sfeer om te genieten van de ultieme gerechten.

Vorig jaar stond The Roast Room samen met zijn broertje Visaandeschelde, en dit jaar gelukkig weer!

Locatie

Europaplein 2
1078 GZ Amsterdam
T. +31 (0) 20 723 9614
info@theroastroom.nl
events@theroastroom.nl