Pim Dijkstra

Chef Pim Dijkstra - THE ROAST ROOM

Voordat Slager Pim zijn eigen slagerij in Restaurant THE ROAST ROOM had, werkte hij al 7 jaar full time in slagerijen, dit waren slagerijen met een winkel erbij. Dit is de eerste keer dat hij werkzaam is in de slagerij van een restaurant, op zich niet heel gek omdat dit vrij uniek is.

Twee jaar geleden heeft Pim zijn opleiding afgerond en hij mag zichzelf nu ‘Chef Slager’ noemen. In die opleiding leer je naast alles wat met het operationele deel van de slagerij te maken heeft ook meer van het ondernemerschap, de cijfers en ga je veel verder in de herkomst van producten. Bij de  slagerij van Roast kan jij de mooiste stukken vlees kopen voor thuis. Denk hierbij aan côte de boeufs van de Rubia Gallega, USA Angus, Irish Angus, Aberdeen of Simmentaler. Daarnaast hebben we uiteraard ook Rib Eye, Entrecotes, burgers, rillettes, pâté en worsten. Alles wordt vanuit eigen slagerij gemaakt en daarbij gebruiken we het dier ‘van kop tot staart’. Daarnaast kunt u ook kruiden en sauzen die perfect bij het vlees passen in de slagerij vinden met bereidingsadvies van de chef.

Op Taste of Amsterdam kun jij alvast een aantal items uit de slagerij voorproeven! Pim is niet alleen een slager maar ook een koning achter de BBQ!

pim

Pim Dijkstra