Vins d'Alsace

Alsace zal dit jaar te vinden zijn in de Secret Garden van TOT pr op Taste 2017!

In de Elzas (Alsace in het Frans) is het leven goed! Landschappelijk gezien is het een van de mooiste wijngebieden van Frankrijk en in culinair opzicht is het onovertroffen. Langs de 170 kilometer lange route du vin liggen pittoreske dorpjes en stadjes met monumentale vakwerkhuizen en kleurige bloembakken. Bovendien vind je nergens anders in Frankrijk zo veel goede restaurants als hier. Wijn is al sinds eeuwen met de Alsace verbonden, maar de ontwikkelingen staan niet stil.
De wijngaarden in de streek liggen ingeklemd tussen de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten. Aangezien de Vogezen in het westen veel neerslag tegenhouden is de Alsace is een van de zonnigste en droogste regio’s van heel Frankrijk. Door dit bijzondere klimaat kunnen er in de Alsace veel verschillende wijnen worden gemaakt én dat proef je! Iedere druif is een feest voor je smaakpupillen, van fris en verfijnd, tot zwoel en aromatisch. 

Kom langs in de Secret Garden voor een verleidelijke Alsace tasting met Edwin Raben. Deze meervoudig sommelierkampioen is zelf groot liefhebber van de Alsace en vertelt je graag waarom. Maak vooral ook een originele Alsace selfie met de photobooth en wie weet win je één van de te gekke prijzen!
alsace foto 1
Contactgegevens
TOT pr
Mathenesserlaan 393 A
3023 GE Rotterdam
Tel.: +31 (0)10 22 11 311 

Website: http://www.totpr.nl/