Exota Ambachtelijke Limonades

Exota, dé priklimonade uit de jaren 70, is helemaal terug!

Het idee voor een nieuwe start voor Exota kwam in oktober 2014. Stefan van de Ven, Patric Brinkman en Ton Verhoeven wilden het mooie Nederlandse merk van vroeger een nieuwe kans geven. We gingen op zoek naar een fabriek die op een ambachtelijke manier lekkere limonade maakt. Die vonden we in Frankrijk. Rième Boissons is een authentiek bedrijf dat al  vanaf 1921 heerlijke limonades en siropen maakt. Toen we naar de fabriek gingen, ontmoetten we een man in een stofjas die totaal niet geïnteresseerd was in getallen en cijfers. Maar hij sprak met zó veel kennis en passie over het maken van limonade, dat we dachten: dit is het. In maart 2015 arriveerden de eerste 60.000 beugelflessen Exota in Nederland.

Speciaal voor Exota heeft Rième nieuwe receptuur ontwikkeld. We hebben de eerste limonade laten proeven door de zoon van de oude oprichter van Exota, dhr van Tuijn. “Bijna nóg lekkerder dan vroeger en minder zoet” was zijn oordeel. “Lekker fris en meer passend bij de smaak van nu.” Rième Boissons maakt de limonade heel puur en eerlijk, met natuurlijke aroma’s. ‘schadelijke’ e-nummers zitten er niet in, echte suiker wel, maar dat is een bewuste keuze. Eerlijk is eerlijk, maar het suikergehalte ligt altijd nog 25 tot 30 procent lager dan in de meeste frisdranken.

Maar het allerbelangrijkste, het is gewoon lekker spul! Maar dat bepaal je uiteraard zelf wel.. kom daarom eens langs bij onze stand op Taste of Amsterdam, en wij vertellen je met veel plezier, onder het genot van een flesje Exota of een Exota cocktail, het mooie verhaal dat er achter het ‘oude’ merk Exota schuilt.

 

Contactgegevens
Tel: +31 413 745 440
      +31 6-1331 4797
Website: www.exotafrisdrank.nl
Email: bas.pepers@exotafrisdrank.nl