Forged

Forged vind je op de markt van Taste of Amsterdam 2017 met hun bijzondere en opvallende koksmessencollectie!

De koksmessencollectie van het merk Forged is verkrijgbaar in drie series; de Intense serie en Brute serie en Olive serie.
De messen zijn volledig met de hand gemaakt, vervaardigd van Japans staal, hebben een hardheid van 58-60 rockwell en zijn verpakt in een prachtig gebrand houten kistje.
Al deze factoren bij elkaar in combinatie met de zeer vriendelijke aanschafprijs maken dit stuk handwerk tot een prachtig product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Bijzonder, vernieuwend en ambachtelijk

Dit zijn een aantal trefwoorden die zeer zeker betrekking hebben op deze toch wel bijzondere koksmessen collectie. Gaat u voor grof, robuust en stoer dan kiest u voor de Brute serie. Neigt u wat meer naar het klassieke koksmes qua uiterlijk, maar wel samen met de gesmede accenten dan is de Intense serie iets voor u. Ook een combinatie van grof gesmeed staal en prachtig olijfhout is verkrijgbaar in de Olive serie. Kortom, voor ieder wat wils waarbij het ambachtelijke uiterlijk voorop staat . Door meerdere chef-koks beoordeeld als verrassend goed in de hand liggend , scherp en goed scherp te houden. U trekt gegarandeerd de aandacht.

Contactgegevens:
Tel:0183-74 50 65
Website: http://styledevie.nl/collectie/forged
Email: info@styledevie.nl