GreenBites

 GreenBites is samen met In My Kitchen te vinden op het kleine producenten markt op Taste of Amsterdam!

"GreenBites” Nederlands eerste OlijfOlie coöperatie From Farm to table!

De GreenBites coöperatie faciliteert vanuit passie voor smaak en duurzaam eten, de distributie van premium olijfolie producten uit mediterrane landen from farm to table”

Bij GreenBites is delen het sleutelwoord van onze organisatie. Wij maken ieder jaar een zorgvuldige selectie eerste klas olijfolie producten uit de prachtige mediterrane landen die ons continent rijk is. Wij kennen onze boeren persoonlijk en zitten regelmatig samen aan tafel om nieuwe lekkernijen aan onze smaakpapillen te onderwerpen. Een inmiddels ervaren testpanel beslist vervolgens of deze selectie het ook haalt tot jullie tafel. 

Maar de GreenBites coöperatie gaat niet alleen over kortingen op premium producten. Het gaat ook om het bevorderen van ambachtelijkheid in voeding, eerlijke prijzen voor de boeren, om lekker en gezond eten, gezelligheid, kennis vergaren en in ons geval ook om heerlijke proeverijen.

Met de winst, die wordt uitgekeerd als coöperatief dividend, ondersteunt de coöperatie initiatieven die bijdragen aan een eerlijker en gezonder voedselsysteem.

Contactgegevens:
Website: www.greenbites.nl