HelloFresh

HelloFresh maakt koken super gemakkelijk en lekker, neem een kijkje bij de stand op Taste of Amsterdam dit jaar en oordeel zelf.

"Gemakkelijk, Gezond en Lekker Koken"

HelloFresh. Fresh zit niet alleen in onze naam, wij vinden het ook belangrijk dat onze producten zo fresh mogelijk zijn. Het idee achter HelloFresh is simpel: kies je favoriete recepten en krijg wanneer het jou uitkomt een box vol verse, eerlijke producten thuisbezorgd. Met deze ingrediënten kook je snel en gemakkelijk lekkere, gevarieerde maaltijden. Komt het een week niet uit? Dan zet je jouw box gewoon op pauze. Waar je ook zin in hebt, bij HelloFresh draait het om jou.
Dit jaar staat HelloFresh voor het eerst met hun eigen Foodtruck 'Chef het zelf' op Taste of Amsterdam gaan staan. Ontdek de chef in jezelf, want HelloFresh gelooft dat iedereen een chef kan zijn, met de juiste ingrediënten en recepten en zelf de laatste hand aan hun HelloFresh maaltijd leggen. Je kan een boxje halen en afrekenen bij de Foodtruck om  vervolgens de maaltijd bereiden door een bakje uit de box op de kookplaat te leggen, goed blijven roeren, kruiden (uit onze verse kruidentuin naast de kookplaat), olie en specerijen naar smaak toe te voegen. De bereiding duurt ongeveer 5 minuten. Een mini HelloFresh ervaring in een gezellige omgeving, genieten van een verrassende maaltijd!
Ontdek de chef in jou en chef het zelf!

hellofresh

Contactgegevens
HelloFresh
Spaklerweg 50-52
1099 BC Amsterdam
Tel: 020 760 2014

Website:http://www.hellofresh