De Kinderkooktuin & Gerei

Samen met de Kinderkooktuin & Gerei kan jouw kind koken met groentes uit zee!

De Kinderkooktuin uit Schouwen-Duiveland leert kinderen spelenderwijs hoe je op een bewuste en gezonde manier de heerlijkste gerechtjes kunt bereiden.
Het is belangrijk om kinderen te leren waar het voedsel op hun bord vandaan komt. Niet uit de supermarkt maar uit de grond…of uit de zee. Door kinderen bewust te maken waar hun voedsel vandaan komt, ontstaat waardering voor gezond voedsel. Daarnaast ontstaat meer respect en bewustzijn voor natuur, landbouw en de voedselketen.
Met de nieuwe kinderkookworkshops leren kinderen alles over koken met groenten uit zee. Hoe je heerlijke gerechtjes kunt bereiden met bijvoorbeeld zeewier, of met zeekraal en lamsoor.
De kinderkookworkshops worden mede mogelijk gemaakt door Jan Kruijsse van de Zeeuwse Zeewierhandel uit Yerseke, de Zeeuwse specialist op het gebied van duurzame en traditionele vangst van wild zeewier en Dieneke Klompe, van de Kwekerij Zonnemaire uit Schouwen-Duiveland. Zij levert met haar biologische kwekerij bijzondere groenten en eetbare bloemen aan topchefs in Nederland en België.

Kom gezellig langs met de leukste jonge chefs bij Taste Kids!

kinderkooktuin

Contactgegevens:
De Kinderkooktuin & Gerei
Tel.: +316 12355696

Website: www.dekinderkooktuin.nl
Email: info@dekinderkooktuin.nl