Kopi Dua

Voor een Indonesische energy boost kan je dit jaar bij Kopi Dua terecht op Taste of Amsterdam 2017!

Graag verrassen zij jou met koffie afkomstig uit het land van kretek en gele rijst. Het scala aan geuren die je ervaart wanneer je struint door de kleine straatjes waar kooplieden hun waar slijten, komen terug in de koffie. Zoals geen dag hetzelfde is in Indonesië, is de koffie óók divers van smaak. 

Iedere koffie heeft een ander proces achter de rug en is daardoor uniek van smaak. De liefde voor het land en de passie voor koffie heeft hun geïnspireerd om dit prachtige product op de Nederlandse kaart te zetten. Momenteel kopen wij ongebrande koffiebonen in en branden deze zelf om zo onze eigen unieke smaken te creëren en te waarborgen.

Het bedrijf en label heeft als doel het op de kaart zetten van exclusieve koffies uit Indonesië. Deze bonen zijn afkomstig van kleine boeren die de rijpe koffiebessen nog met de hand plukken. Dit is niet alleen bijzonder, het draagt ook bij aan de karakteristieke smaak van de koffie. In de ongebrande bonen zitten verschillende smaakcomponenten verborgen. De kunst van het branden is deze componenten optimaal tot hun recht te laten komen.

Hun andere missie is de brug slaan tussen Gastronomie en Trends op koffiegebied. Onze Specials zijn afgestemd op uw smaakpapillen, wij adviseren u graag over dé geschikte Special voor na het diner.

kopi dua

Contactgegevens:

Kopi Dua
Tel.: +316 17 230 945

Website: www.kopi-dua.nl