Orange Babies

Orange Babies zal op Taste of Amsterdam met ambassadeurs, BN’ers en vrijwilligers een eigen Orange Babies wijnbar runnen.

Caroline Tensen, Fiona Hering, Martijn Koning en Irene van der Laar hebben inmiddels al toegezegd met veel plezier achter de bar te gaan staan met als doel zo veel mogelijk aandacht te vragen voor de activiteiten van Orange Babies en donaties te ontvangen. Ze schenken graag een wijntje voor jou in! Met de opbrengst van dit weekend ontvangen veel baby’s een onbetaalbaar cadeau, namelijk een gezonde start in het leven. Ieder wijntje dat verkocht wordt, draagt bij aan een hiv-vrije toekomst! Naast het bestellen van Boschendal wijnen aan de Orange Babies wijnbar, kunnen bezoekers ook hun steentje bijdragen door bij het verlaten van Taste hun overgebleven consumptiemuntjes te doneren. Daarnaast vinden er diverse activiteiten plaats, zoals georganiseerde borrels en een bijzondere loterij. De volledige opbrengst van alle acties gaat naar Orange Babies.

Orange Babies werd in 1999 opgericht door de in Senegal geboren Baba Sylla, topvisagist John Kattenberg en creative director Stef Bakker. De stichting heeft als voornaamste doel mensen te helpen die direct of indirect te maken hebben met hiv/aids en initieert en steunt ruim 20 projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen in zuidelijk Afrika. Meer weten over het werk van Orange Babies? Bezoek onze website!
orange babies
Contactgegevens:

Stichting Orange Babies
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam
Tel.: +31(0)20 422 20 73

Website: www.orangebabies.nl
Email: info@orangebabies.com