Prominent Tomaten

Prominent laat je heerlijke tomaten proeven vanuit hun kraam op Taste of Amsterdam. Doe inspiratie op voor thuis en vraag maar raak!

"De beste trostomaten!"

Een tevreden klant, dat is voor ieder bedrijf belangrijk. Daarom kiest u alleen voor de beste kwaliteit trostomaten. Telers van Prominent hebben jarenlange kennis en ervaring in het kweken en verpakken van trostomaten.  De trostomatentelers van Prominent zijn in het westen van Nederland gevestigd. In 1994 waren er zes Prominent telers. Inmiddels is dit aantal uitgegroeid tot 25 telers met in totaal 271 hectare trostomaten. Door deze omvang en hun flexibiliteit zijn zij in staat om aan uw wensen als afnemer te kunnen voldoen.

 Onze missie

De telers van Prominent zijn uitgegroeid tot toonaangevende producenten van trostomaten. De samenwerking tussen de telers uit zich in het versterken van elkaars bedrijfsvoering en de focus op kwaliteit. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring, speelt ook het continu blijven investeren in nieuwe teelttechnieken een belangrijke rol. Samen investeerden de telers bijvoorbeeld in een eigen verpakkingscentrum. Ook is er een gezamenlijk innovatiecentrum en een eigen teeltlocatie aan de Groeneweg in ‘s-Gravenzande. Hier wordt onder andere ervaring opgedaan met groeilicht en het semi- gesloten kassysteem.

De telers van Prominent leveren verschillende soorten trostomaten. Iedere variëteit heeft zijn eigen kenmerken en een unieke smaak. Allemaal zijn ze 100% voedselveilig en heerlijk gezond. Onze trostomaten worden namelijk duurzaam geteeld. In harmonie met mens, milieu en maatschappij. Prominent trostomaten worden verkocht door DOOR Partners B.V. en via Nederlandse exporteurs belevert deze verkooporganisatie retailers en groothandelaren in Europa. Het gehele assortiment is leverbaar in verpakkingen op maat.Contactgegevens
Prominent Tomaten
Scheeweg 9
2678 NT De Lier

Tel.: +31(0)174-525 660

Website: www.prominent-tomatoes.nl
E-mail: info@prominent-tomatoes.nl