TastyClub

TastyClub is te vinden op het terrein van Taste of Amsterdam 2017!

TastyClub is de DinnerClub met hoog beoordeelde restaurants. Als lid van de TastyClub App krijg je direct 25% korting op de gehele rekening bij honderden restaurants. De TastyClub app is een app op je smartphone waarmee je restaurants bij je in de buurt kunt vinden die aangesloten zijn.

Door lid te worden van TastyClub bespaar je direct geld. Alle partners geven je namelijk 25% korting op de gehele rekening, inclusief drankjes. Met de app vind je alle restaurants en bars van je eigen keuze, je kunt ze waarderen en de reviews van andere liefhebbers lezen!

TastyClub is een platform die bedoeld is voor mensen die ervan houden om uit eten te gaan en minder willen uitgeven. Het belangrijkste voor ons is dat onze leden keuze en flexibiliteit hebben. Het is niet langer nodig om van te voren coupons of kortingsbonnen te kopen, TastyClub werkt altijd en overal. De enige criteria zijn je eigen smaak en voorkeur! 
Maak van je telefoon een lidmaatschap en kortingspas in één. Ook al stond uit eten gaan niet op de planning – TastyClub korting heb je altijd bij je!

tastyclub

Contactgegevens
TastyClub B.V.
Ottho Heldringstraat 3,
1066AZ, Amsterdam
Tel.: 020 3373 177

Website: www.tastyclub.nl
Email: info@tastyclub.nl