Veuve Clicquot

Met hun heerlijke champagne staat Veuve Clicquot op Taste of Amsterdam 2017!

Veuve Clicquot is het op éen na grootste champagnehuis ter wereld. Het meest kenmerkende van de huisstijl van Veuve Clicquot – is de verrukkelijke kwaliteit en het volle, krachtige en rijke karakter. Een stijlvolle champagne die bruist van de elegantie en levenslust. 

Madame Clicquot is een bijzondere dame en geldt als éen van de eerste zakenvrouwen ter wereld. Op 27-jarige leeftijd werd zij weduwe in de 18e eeuw en besloot ze toch het champagnehuis ‘Clicquot’ van haar man voort te zetten. Zij is het geweest die het huis groot heeft gemaakt, voor internationaal transport heeft gezorgd en vele belangrijke ontdekkingen op haar naam heeft staan.

De weduwe Clicquot bleek namelijk zeer innovatief te zijn. Veuve Clicquot kwam als eerste met de rosé champagne, zag als eerste in dat de streek niet oneindig kon groeien en kocht daarom waardevolle wijngaarden aan en ze heeft het proces van de remuage ontdekt (het helder krijgen van de drank). Daarnaast had zij als motto ‘slechts éen kwaliteit, de allerbeste’. Niet voor niets werd ze de ‘grote dame’ van het champagnegebied genoemd: La Grande Dame van de champagnestreek.

Een paar honderd jaar later, in 2015 daagt het champagnehuis Veuve Clicquot, dat bekend staat om haar lef en innovatie, haar eigen beroemde "savoir-faire" uit en combineert mixologie met een nieuwe wijn. De veelzijdigheid van Veuve Clicquot RICH spoort consumenten aan om ervan te genieten waar en wanneer ze dat willen. 

Van berg tot oceaan, dakterras tot ravijn, winter en zomer, dag en nacht, Veuve Clicquot is voor ieder moment, op elke plek. Veuve Clicquot is een stijlvolle champagne die bruist van succes, elegantie en levenslust.

Ben jij benieuwd met welke restaurants Veuve Clicquot dit jaar op Taste zal staan? 
http://tasteofamsterdam.com/wat-is-taste-of-amsterdam/programma/veuve-clicquot-journey.html

Contactgegevens:
Veuve Clicquot
Oude Utrechtseweg 22-24
3743 KN Baarn 
Website: http://www.moethennessy.nl/
Email: nederland@moethennessy.com