Witloft

WITLOFT staat live de schorten te maken op het terrein van Taste of Amsterdam 2017!

In een tijd waarin we teruggaan naar de basis en het ambacht weer centraal staat, biedt WITLOFT handgemaakte leren schorten 

WITLOFT is een ambachtelijke leren schortenlijn van Nederlandse bodem, ontstaan in 2014 vanuit een liefde voor koken, BBQ-en en meubelmaken. Of je nu als barbier werkt of graag thuis een 7-gangen diner in elkaar draait. Of je nu de BBQ koning onder je vrienden bent, je eigen bier brouwt of graag meubels opknapt; de schorten van WITLOFT zijn multi-inzetbaar en voor iedereen die professioneel of juist thuis met liefde een ambacht uitvoert. En voor iedereen die dat graag in stijl doet.

DE COLLECTIE
De authentieke schorten van WITLOFT worden gemaakt van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer. Het leer dat gebruikt wordt, is van Nederlandse bodem en de schorten worden met de hand gemaakt. Door het handwerk is elk schort uniek en omdat leer leeft, worden de schorten alleen maar mooier met de tijd en het dragen. Daardoor zijn de schorten van WITLOFT niet alleen functioneel, maar ook ware eyecatchers. De schorten zijn verkrijgbaar in combinaties van nerf- en splitleer en komen in diverse kleuren.

EXTRA
Naast schorten, biedt WITLOFT ook leren sloven. Bovendien kan WITLOFT voor bedrijven ook custom-made schorten maken met het logo van het bedrijf en een geheel eigen uitstraling. Op bestelling kan WITLOFT ook andere leren items produceren, waaronder portemonnees, riemen en brillenkokers en tablet hoezen.

 

Contactgegevens
Email: INFO@WIT-LOFT.COM
Website: www.wit-loft.com
Facebook: WITLOFT