Taste The World With Etihad Airways

 

Vlieg mee met Etihad Airways op Taste en proef smaken die je nog nooit hebt geproefd en wordt meegenomen op een first class dining experience.

Dit jaar is Taste the World weer terug en gaan 12 verschillende Taste Festivals wederom de strijd aan met elkaar tijdens de spannendste wedstrijd van Taste. Op ieder festival wordt het beste gerecht uitgekozen van een van de deelnemende restaurants door een vakkundige jury tijdens een zenuwslopende tasting. De winnaars strijden vervolgens tegen elkaar in het theater tijdens Taste of Abu Dhabi! Naast een kookdemo is dit een onvergetelijke reis voor de chefs.

De bezoeker van Taste maakt trouwens ook kans op een diner voor 2 personen bij het winnende restaurant van de 2017 editie!
En een leuk feitje; in 2016 was Taste of Amsterdam de winnaar! Met trots mogen we zeggen dat onze eigen Chefkok Andre Gerrits van Restaurant ’t Amsterdammertje (bekroond met 1 Michelin ster) won met zijn beroemde gerecht van kip en krab. Dit jaar op Taste slaan ’t Amsterdammertje en Etihad de handen in één en kun je natuurlijk het winnende gerecht van 2016 komen proeven!

Het programma wordt in de loop van 2017 bekend gemaakt...

 etihad