Taste of Kids

Ook voor onze jongste bezoekers hebben we een leuk programma op Taste. Naast onze geweldige “grote mensen” activiteiten, hebben we ook genoeg te doen voor de jongste chefs op zaterdag, zondag en maandag tussen 12:00 en 17:00.

Van zaterdag  t/m maandag zullen de Feesttantes van de partij zijn. Met hun te gekke caravan zal de Nederland kampioen schminken bij jouw kleine chef prachtige eye-paintings en glitter tattoos zetten. Op zaterdag en zondag vangt Compananny jouw kids op met creatieve activiteiten met een culinair tintje. Van limoenpizzas maken tot aan pastakettingen verven, 1 ding is zeker vervelen is onmogelijk. BOS ice tea zal op zondag jouw kids vermaken met kinder mocktail workshops in de cocktail tuin van Shake & Serve. Op (pinkster)maandag kunnen de kleine chefs hun culinaire kunsten laten zien bij de KinderKooktuin met groenten uit de zee om als tussendoortje een waar kapiteinsbroodje te maken. En om een beetje zoet toe te voegen aan het weekend, kunnen de kids hun eigen regenboog lollies in allerlei verschillende vormen maken bij de snoepexperts van PapaBubble

Kinderen t/m 16 jaar hebben trouwens gratis toegang tot Taste als je van te voren kids tickets registreert. Die kun je hier registreren.