BAUT

Het concept:

Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk, tijdelijk en vooral: lekker eten. Dat is BAUT, op elke locatie weer. Voor ieder moment van de dag en avond biedt restaurant / bar BAUT Paradijs een warme en intieme hotspot met verschillende niveaus. Verschuil je in de bistro, vind een plek aan de bar of kijk vanaf één van de drie balkons uit op het geheel. Het interieur geeft de ruimte een warme, vertrouwde sfeer. De kunst geeft het een rauw BAUT randje.
 De menukaart, met gerechten geïnspireerd op verschillende landen en werelddelen – typerend voor BAUT – is een mooie mix van vernieuwde recepten en echte BAUT-klassiekers. Een unieke locatie voor een borrel waar overdag ook een hapje of (borrel)bite kan worden gedaan.

De chef: 

De keuken wordt geleid door chef Michiel van der Eerde, die zijn kennis en ervaring op deed bij Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants. Na twaalf jaar eindverantwoordelijk te zijn geweest bij de horecaconcepten van IQ Creative: Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads, heeft Michiel van der Eerde zijn droom verwezenlijkt. Niet alleen door meerdere succesvolle edities van BAUT te hebben geleid, maar ook door middel van het openen van een permanent restaurant 'C'Omdat hij geen afscheid kan nemen van BAUT, krijgt zijn droom een vervolg en zet hij pop-up concept BAUT als moving circus voort met BAUT Paradijs. 

Treed binnen in BAUT Paradijs en laat je verrassen!


BAUT

Restaurant's Details

Address: Paradijsplein 1
1093 NJ Amsterdam
Phone Number: 020 46 59 260