Blauw

Het concept:

Restaurant Blauw laat je volop genieten van de Indonesische keuken. Volle, kleurrijke, smaakvolle gerechten, bereid volgens traditionele recepturen en geserveerd in een eigentijdse, moderne en setting.

Onze Indonesische koks en hun geweldige team maken gebruik van de enorme verscheidenheid die Indonesië kent. Geen enkel eiland maakt hét Indonesische eten. Een uitgebreide traditionele rijsttafel, vis, vegetarisch of vlees, Blauw neemt jou mee op een avontuur van de verschillende smaken van de Indonesische keuken. Het is een palet van ingrediënten en bereidingswijzen met een persoonlijke touch en liefde voor roots. Dit proef je terug bij Blauw. 

De chef:

Met veel passie wordt de keuken van Blauw gerund door de Indonesische Chef Hendra Subandrio. Hendra werd al jong ontdekt en al snel als zeer gewaardeerde kok beschouwd. Als chef kok laat Hendra zijn gasten graag kennismaken met de traditionele Indonesische keuken en de vele smaken die het land rijk is. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij diverse restaurants in Indonesië en Nederland. Sinds 2013 werkt hij bij Restaurant Blauw.

Blauw

Restaurant's Details

Address: Amstelveenseweg 158-160
1075 XN Amsterdam
Phone Number: 020 675 5000