Bridges, inspired by Ron Blaauw

Het Concept:

Bij Bridges draait het allemaal om vis! Executive Chef Andrès Delpeut creëert op een creatieve manier klassieke, traditionele gerechten met internationale invloeden en een unieke twist. Bridges is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van prachtige vis-wijn combinaties. Vanzelfsprekend is het restaurant ook geschikt voor mensen die van vlees houden.

Er bestaat ook een mogelijkheid om gezellig te lunchen of dineren op het award winnende terras, te vinden in de prachtige binnentuin van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam en één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam, of om privé te dineren in de Private Dining met uitzicht op de historische gracht en de Vinothèque, het geklimatiseerde domein waar Wine Director Lotte Wolf de wijnen proeft en selecteert.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland en werd in november 2013 bekroond met een Michelinster.
Bridges: een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Chefs:

Andrès Delpeut (1972) zwaait sinds augustus 2016 de scepter in Bridges, inspired by Ron Blaauw. Hij was voormalig Executive Chef van Restaurant Anna en Brasserie Harkema in Amsterdam en heeft in zijn jarenlange ervaring verschillende keukens aangestuurd op managementniveau. Bovendien is hij geen vreemde in de wereld van de Michelinsterren; in 2000 ontving hij op zijn 26e zijn eerste Michelinster met Restaurant De Roggebot, dit maakte hem tot een van de jongste sterrenchefs van Nederland. Een jaar later werd hij door Elsevier verkozen tot een van de 20 beste chefs van Nederland. Delpeut heeft al eerder gewerkt met Ron Blaauw, in zijn tijd als Culinary Director bij Brasserie Paardenburg. Delpeut omschrijft zijn gerechten als “klassieke, traditionele gerechten met internationale invloeden en een unieke twist; onverwachte combinaties die kloppen”. Zijn enorme talent en continu streven naar het ultieme niveau past bij de hoogstaande gastronomische kwaliteit en service van Bridges. Het sterrenrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam biedt haar gasten een onvergetelijke culinaire ervaring.

Laat je meenemen met de Veuve Clicquot Journey en Bridges naar de franse charmes van Parijs!

 

Bridges, inspired by Ron Blaauw

Restaurant's Details

Address: Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
Phone Number: +31 (0)20 555 35 60