Hotel Okura Amsterdam

Het Concept:

Serre en Ciel Bleu, de twee niet-Japanse restaurants van Hotel Okura Amsterdam, gaan de uitdaging aan om Tokyo streetfood te bereiden. Normaliter wordt de Japanse keuken overgelaten aan Okura’s Japanse specialiteitenrestaurants Yamazato en Sazanka, maar voor Taste of Amsterdam wordt een uitzondering gemaakt. Dit keer slaan de teams van Serre en Ciel Bleu de handen ineen om gerechten met een Japanse twist neer te zetten. Verwacht dus geen traditionele Japanse gerechten, maar juist kleine bites die je bij de kraampjes in de drukke straten van Tokyo vindt.

Chefs:

Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan al meer dan 14 jaar zij aan zij in de keuken van Ciel Bleu en sleepte daar samen twee Michelinsterren in de wacht. Op Taste of Amsterdam worden ze versterkt door het keukenteam van Serre. Een jong en ambitieus team dat het vlotte Serre maakt tot wat het is: nét even anders dan de andere restaurants van Hotel Okura Amsterdam, een gemoedelijke plek waar je heen gaat als je even geen zin hebt om te koken, toch makkelijk en snel wilt eten en kwaliteit belangrijk vindt. Het resultaat van deze samenwerking? Een unieke mix van twee keukens die samen drie uitzonderlijke gerechten neerzetten met een Japanse twist. 

Voor de Japanse twist op Taste of Amsterdam zal de Veuve Clicquot Journey samen met Hotel Okura jou meenemen naar Tokyo!

Hotel Okura Amsterdam

Restaurant's Details

Address: Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam
Phone Number: 020 678 7111