Restaurant CHI powered by DeliXL

Het concept:

21 jaar geleden begonnen CHI Wai (gastheer) en CHI Kien (SuCHI-chef) in het restaurant van hun ouders. De namen betekenen "aardige jongen en gezone jongen", CHI staat in het kantonees voor jongen en als je CHI met andere klemtoon uitspreekt (mandarijns) betekend het eten. Hun slogan is "Quality of Happiness" wat komt van de CHI die we van de Tai CHI kennen. Het ultieme levensenergie. Het duo leeft middenin een droom wat uit is gekomen en staan elke dag weer met volle passie in de zaak. Het moderne Chinese restaurant heeft ook heerlijke suCHI op de kaart en willen jou van harte welkom heten bij de stand van DeliXL op Taste 2017!

De chef:

Chi Kien Tang, een van de eigenaren en de SuCHI-chef van het restaurant staat al jaren vol liefde in de keuken. In de eerste instantie wilden ze alleen Chinees eten op het menukaart maar omdat suCHI in Nederland niet meer weg te denken is binnen de Aziatische keuken hebben ze vanuit de ondernemingsgeest het er toch bij gedaan. Vol passie en creativiteit wilde Chi Kien Tang toch iets anders doen dan wat andere mensen maken. Dit leidde tot enorme brainstormsessies van weken lang met zijn vader, die overigens zelf meerdan 30 jaar chefkok is geweest in Chinese restaurants, hoe ze dit dan anders konden aanpakken. 
Van bijzondere brainstormsessies tot het finetunen kwamen ze met suCHI als resultaat. Het werd een combinatie van de Chinese en Japanse keuken. 

Voor de ultieme Japanse en Chinese combinatie in één, kom de stand van DeliXL op Taste of Amsterdam en geniet met ons mee!

suCHI

Restaurant CHI powered by DeliXL

Restaurant's Details

Address: Amstelveenseweg 128
1075 XL Amsterdam Amsterdam
Phone Number: 020 639 2090