THE ROAST ROOM

Het concept:

Na dik 15 jaar was Michiel Deenik er eindelijk klaar voor! Tegenover zijn welbekende visrestaurant Visaandeschelde is er sinds 2015, The Roast Room. The Roast Room is verdeeld in twee delen, de Roast Bar en de Rotisserie. 

“Wat wij willen gaan doen is gewoon weer ECHT laten zien wat de slagers te bieden hebben. Het is een prachtig vak, en we hopen hiermee de slagers weer op een voetstuk te krijgen”, aldus Michiel.

The Roast Room laat weer in tijden zien hoe de slagers echt te werk gaan, en zo kunnen de gasten mee genieten van hoe hun gerechten worden bereid! Van s’ochtends tot s’avonds kan iedereen genieten van het heerlijke vlees wat The Roast Room te bieden heeft. S’ochtends kunnen gasten smullen van een heerlijke pretzel, croissant of een uitgebreid ROAST ontbijt. Met lunch en diner kan je de culinaire gerechten bewonderen van Roast’s nieuwe menu kaart. Van mooi bereide runder ribeyes en entrecotes tot wagyu en hert, iedereen kan dat ene stukje vlees vinden wat bij haar of hem past. De Rotisserie bevind zich op de eerste verdieping als fine-dining gedeelte van The Roast Room. Linnen op tafel, comfortabele stoelen, een kopshouten vloer en spectaculaire kunstwerk in de trappenhal. Deze prachtige setting geeft een optimale sfeer om te genieten van de ultieme gerechten.

De chef:

Met zijn passie voor vis en de liefde voor koken, begon het allemaal met het openen van Michiel Deenik zijn eerste restaurant, Visaandeschelde. Het succesvolle visrestaurant groeide in de jaren uit tot een begrip in Amsterdam. Maar... door middel van The Roast Room kan Michiel  zijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees de ruimte geven! 
Pim Dijkstra is de man achter de slagerij van The Roast Room. Pim heeft alle titels die je als slager kunt behalen en streeft ernaar om bij The Roast Room zoveel mogelijk producten uit eigen slagerij te laten komen. Samen met de overheerlijke gerechtjes op het menu samengesteld door de Roast Room, kun je ook genieten van drankjes die perfect passen bij elk gerecht.

Kom jij deze unieke vleesbelevenis ervaren met een heerlijk glas champagne van Piper en een lekkere cocktail van Jim Beam op Taste 2017? 

roast

 

THE ROAST ROOM

Restaurant's Details

Address: Europaplein 2
1078 GZ Amsterdam
Phone Number: 020 723 9614