The Good Companion powered by DeliXL

Het concept:

De gedeelde passie voor Fish & Chips zorgden ervoor dat het duo Niek en Enno, Nederland kennis willen laten maken met dit "comforting" gerecht en zijn warme Britse traditie. Door middel van een geslaagde crowdfunding kunnen de jongens hun droom verwezenlijken; het openen van the Good Companion. The Good Companion is een plek die aanvoelt als een pub waar je samen met je vrienden Fish & Chips komt eten of afhaalt. Je spreekt vroeg af voor een borrel aan de bar, of je blijft hangen na het eten. Op de kaart staat een Classic Fish & Chips, een Tofush & Chips (vegetarisch, gemaakt met tofu) en een Catch of the Day – een dagelijks wisselende Fish & Chips gemaakt met bijvangstvis. Aan de bar serveren we je een wisselende selectie van unieke Britse dranken: Gin & Tonics, ciders, craft beers, cocktails en verrassende frisdranken. 

Voor het ontdekken van echte culinaire Fish & Chips van the Good Companion ben je bij de stand van Deli XL aan het goede adres op Taste! Become a companion!

De chef:

Chefkok Jochem van Dijk is met zijn 23 jaar een jonge chef in de keuken van the Good Companion. heeft tot 3 jaar geleden aan de voorkant van verschillende Amsterdamse restaurants gewerkt, maar de keuken trok stiekem altijd zijn aandacht. Hij besloot het hobbykok zijn te verruilen voor een baan in de keuken. Na de afgelopen jaren voor zichzelf een opleidingsroute uitgestippeld te hebben, is hij er nu klaar voor: eigen kaart, eigen keuken, eigen staff. Met The Good Companion wil Jochem laten zien dat Fish & Chips meer kan zijn dan het Britse (vette) fastfood gerecht, maar juist heel verfijnd kan zijn.

good companion

Contactgegevens
The Good Companion
Westerstraat 264
1015MT Amsterdam

The Good Companion powered by DeliXL

Restaurant's Details

Address: Westerstraat 264
1015MT Amsterdam
Phone Number: