Visaandeschelde

Het concept:

Eigenaar Chef-kok Michiel Deenik heet je welkom in Restaurant Visaandeschelde. In Amsterdam-Zuid aan het Scheldeplein 4 schuin tegenover de Rai, ligt het bruisende restaurant Visaandeschelde. Het visrestaurant is al jaren een begrip in Amsterdam waarbij chef-kok/eigenaar Michiel Deenik en zijn team jou laten ontspannen genieten van de prachtigste visgerechten. De rode draad van de menukaart is ‘Vis & Seizoen’: de gerechten deinen als het ware mee met het tij en de getijden. Met hun moderne, hippe en maritieme verwijzigen differentieert Vis zich van de meeste vis restaurants en voelt het bijna alsof je in buitenland zit! Als je vis wilt eten op hoog nieuw niveau en ook nog in een gezellige omgeving dan kan een diner bij Visaandeschelde niet ontbreken.

De chef:

Begonnen als leerling bij Visaandeschelde op 20-jarige leeftijd, is Remco Kroeze opgebloeid tot volwaardig chef de partie in de keuken. Remco vormt samen met sous chef Eliraz Abbou en jr. sous chef Sam de Bruijne het gouden trio van Vis. Het jonge maar onwijs creatieve team toveren al het mooist dat de wateren te bieden heeft tot ware smaaksensaties. 

Samen met de overheerlijke gerechtjes van Visaandeschelde zal je kunnen genieten van een goed glas champagne van Piper en een cocktail van Jim Beam op Taste 2017!

visaandeschelde

Visaandeschelde

Restaurant's Details

Address: Scheldeplein 4
1078 GR Amsterdam
Phone Number: +31 (0) 20 675 1583