5. Ketel One Vodka Kitchen - Taste of Amsterdam

Ga aan de Ketel One Vodka Kitchen tafel zitten!

Pers, snijd en kruid hier je eigen Bloody Mary Cocktail.

Ketel One is een vodka gemaakt door een familie die graag samen aan tafel zit. Het is de beste plek om jezelf te zijn, geen stress te hebben en lekker samen achterover te leunen en te genieten. Het maken van cocktails moet ook zo relaxed kunnen zijn. Pak gewoon wat verse ingrediënten van tafel en begin met het bouwen van je eigen drankje, onder begeleiding van de cocktail host!

De basis van de ultieme Bloody Mary is Ketel One Vodka – een geraffineerde vodka met een heldere, zuivere smaak en een levendige tinteling bij de afdronk. Dit is ook waarom het merk enorm populair is onder ‘s werelds beste bartenders. Bijvoorbeeld wanneer ze voor een klassieke of zelfgecreëerde cocktail een vodka willen gebruiken van hoge kwaliteit.

Bij de tweede stap is het tijd voor de groene sapjes en pittige kruiden. Houd je niet van tomaten? Probeer dan de Orange Carrot Mary of maak je eigen mix van verse ingrediënten. De laatste stap is het garneren naar eigen smaak. Ga vervolgens lekker achterover zitten en geniet van je heerlijke creatie.

Meer zin in een Espresso Martini? Dat kan! Na het eten kun je gaan voor een espresso, maar de perfecte after dinner cocktail is natuurlijk de Espresso Martini. Tijdens de workshop in de Ketel One Vodka Kitchen kom je erachter dat het heel simpel is om deze lekkere cocktail te maken.

En dat is nog niet alles! Ook mogen jullie als één van de eerste het nieuwste product van Ketel One proeven: Ketel One Botanical. En reken maar dat hij lekker is! Deze heerlijke vodka komt in drie verschillende smaakjes: Grapefruit & Rose, Peach & Orange en Cucumber & Mint. Even mixen met bruiswater en je hebt het ideale zomerdrankje!

Ga langs en re-connect met je gezelschap, offline, rondom de keukentafel.

Tot dan!