Bewoners Informatie - Taste of Amsterdam

De data voor Taste 2023 zullen binnenkort volgen op de website, zodra deze bekend zijn.

Deelnemende restaurants of aanverwante organisaties presenteren zich vanuit een gezamenlijk culinair platform om de bezoekers te informeren en enthousiasmeren over al het heerlijkheid wat Amsterdam rijk is. Zo krijgt de bezoeker de kans om nieuwe restaurants te ontdekken, maar ook om mee te doen aan workshops, masterclasses en proeverijen.

Het festival duurt 4 dagen en de openingstijden zijn doorgaans van 15.00 tot 23.00 uur (donderdag/vrijdag) en 12.00 tot 23.00 uur op zaterdag en zondag.

Op- en afbouw van het festival

We doen er alles aan om de overlast naar omwonenden en naar het park te minimaliseren. We proberen alles met respect naar mens en natuur uit te voeren. Overige informatie ten aanzien van opbouw en afbouw volgt hier zodra bekend.

 

Parkeren

Tijdens het evenement worden tijdelijke oplossingen gecreëerd om de fietsen en scooters goed te kunnen stallen. Ook dit wordt begeleid door verkeersregelaars. Bezoekers worden dit jaar extra aangemoedigd om met het openbaar vervoer te komen of op de fiets. Auto’s zullen zoveel mogelijk doorgestuurd worden richting de RAI om te parkeren.

Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u als omwonende zo weinig mogelijk hinder aan dit evenement ondervindt, zo zal er komend jaar extra gemonitord worden op het geluidsvolume en worden er geluidslimiters geplaatst op de installaties. Mocht u toch vragen of zorg hebben, dan kunt u de organisatie tijdens evenement bereiken op het nummer 06 2201 9296 of mailen naar info@tasteofamsterdam.com. Ook kunt u de gemeente bellen op het algemene nummer: 14 020 of een melding overlast openbare ruimte achterlaten op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl

Wij hopen u te mogen verwelkomen op Taste of Amsterdam!

Met culinaire groet,

Team Taste of Amsterdam