Bewoners Informatie - Taste of Amsterdam

In het eerste weekend van juni (2 juni t/m 5 juni 2022) organiseren wij wederom het culinaire festival Taste of Amsterdam 2022.

Deelnemende restaurants of aanverwante organisaties presenteren zich vanuit een gezamenlijk culinair platform om de bezoekers te informeren en enthousiasmeren over al het heerlijkheid wat Amsterdam rijk is. Zo krijgt de bezoeker de kans om nieuwe restaurants te ontdekken, maar ook om mee te doen aan workshops, masterclasses en proeverijen.

De openingstijden van het festival zijn als volgt:

Donderdag 2 juni 15:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni 12:00 – 22:00 uur

Op- en afbouw van het festival

De opbouw van het evenement zal op woensdag 29 mei starten en de afbouw zal tot en met vrijdag 7 juni zijn, tijdens deze periode zijn een aantal parkeerhavens voor het park afgesloten. We zijn dagelijks bezig van 07:00 tot 20:00 in de avond waarbij tussen 12:00 & 18:00 geen (vracht)verkeer het park in zal rijden. Er zullen verkeersregelaars gedurende de op- en afbouw, zowel het evenement aanwezig zijn om het verkeer hiervoor in goede banen te leiden.

Parkeren

Tijdens het evenement worden tijdelijke oplossingen gecreëerd om de fietsen en scooters goed te kunnen stallen. Ook dit wordt begeleid door verkeersregelaars. Bezoekers worden dit jaar extra aangemoedigd om met het openbaar vervoer te komen of op de fiets. Auto’s zullen zoveel mogelijk doorgestuurd worden richting de RAI om te parkeren.

Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u als omwonende zo weinig mogelijk hinder aan dit evenement ondervindt, zo zal er komend jaar extra gemonitord worden op het geluidsvolume en worden er geluidslimiters geplaatst op de installaties. Mocht u toch vragen of zorg hebben, dan kunt u de organisatie tijdens evenement bereiken op het nummer 06 2201 9296 of mailen naar info@tasteofamsterdam.com. Ook kunt u de gemeente bellen op het algemene nummer: 14 020 of een melding overlast openbare ruimte achterlaten op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl

Wij hopen u te mogen verwelkomen op Taste of Amsterdam!

Met culinaire groet,

Team Taste of Amsterdam