Dennis Huwaë - Taste of Amsterdam

Chef & eigenaar Dennis Huwaë - Daalder

Chef Dennis Huwaë stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin sterren prijkten. Dit niveau beviel hem prima, maar Dennis wilde meer. Zijn wens was om op datzelfde topniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek waar iedereen durft binnen te stappen en waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dennis heeft deze plek gevonden in Restaurant Daalder en is er sinds 2016 chef en mede-eigenaar.

In het Daalder van nu doet Dennis er nog een schepje bovenop. Om zijn gasten nog meer te betrekken, kunnen ze tegenwoordig het kookspektakel volgen vanaf hun plek aan de bar. De gasten krijgen tijdens het eten dus letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken.

Naast Daalder opende Dennis in 2019 zelf een restaurant, Edel By Dennis. Innoveren, spelen, experimenteren, buiten de lijntjes durven kleuren, het zijn voorwaarden om te kunnen creëren. Bij Dennis kan het menu innovatief dan ook per dag anders zijn: het is maar net waar zijn creativiteit hem brengt. Het resultaat? Verfijnde, uitdagende, sexy gerechten met legendarische smaakcombinaties.