Edwin Soumang - Taste of Amsterdam

Chef & eigenaar Edwin Soumang - Restaurant ONE

Van een piepklein dorpje bij Beek via een aantal Europese steden, een working holiday door Oceanië en een superluxe uitstapje terug naar Limburg. De passie voor koken heeft Edwin Soumang reeds veel avonturen gebracht, maar het mooiste avontuur is alweer 12 jaar geleden in Roermond van start gegaan. Samen met zijn partner Bethany DeLong runt hij hier Restaurant ONE. Het ondernemende stel wil alle ervaringen en indrukken die hij in het verleden heeft opgedaan op originele wijze vormgeven en daarmee de identiteit van hun sterrenrestaurant tot uitdrukking brengen.

Vanaf het moment dat je voet zet in de ECI-fabriek, word je meegenomen in de wereld van ONE. Kleurrijke murals vertellen een verhaal. De Vertical Garden van ‘award winning’ kunstenares Claudy Jongstra geeft de ruimte warmte; de rest van het interieur is volledig gemaakt van natuurlijk en duurzame producten. ONE werd in de zomer van 2018 verbouwd en het resultaat mag er zijn.

Begin je ONE-beleving met een signature cocktail van Bethany of een bruisend aperitief: indien het weer het toelaat worden de drankjes geserveerd op het loungeterras aan de Roer. Na een warm welkom neemt Edwin je mee op een ontdekkingstocht door de regio én zijn eigen moestuin van 1000 m2: daar hebben de gerechten op de kaart hun basis. De kookstijl van Edwin is niet alleen van ‘dichtbij huis’, maar ook verrassend, vers en duurzaam.

Bij ONE heb je de mogelijkheid om plaats te nemen in het restaurant of aan de chef’s table, in de keuken. Met een intiem gezelschap kun je bij ONE terecht in de private dining ruimte. Waar je ook zit: taste the passion, feel at home and come as you are!