Culi-tips - Taste of Amsterdam

WijnSpijs Wijncursus

Wijncursus Ontdek je Smaak van WijnSpijs

Wat vinden wij het jammer dat we dit jaar niet kunnen proeven op Taste of Amsterdam. En een hapje buiten de deur eten zit er nu ook even niet in. Maar niet getreurd, wij hebben een super vet alternatief voor je!

Lees meer
Pikoteo

De 21 leukste terrassen van Amsterdam

Wij hebben de 21 gezelligste terrassen van Amsterdam op en rij gezet, waar wij de komende tijd te vinden zullen zijn.

Lees meer
Fruit op brood

5x Fruit op je brood!

De lente is officieel begonnen. En hoewel we er nu buiten niet van kunnen genieten, haal je met deze combi’s de lente gewoon in huis! Want fruit kan heel goed op je brood (en dan bedoelen we niet een lepeltje jam). Krijg je meteen een extra portie vitamine binnen. Win-Win dus!

Lees meer
Help de horeca 600x400

#HELPDEHORECA

Samen staan we sterk! Door de omstandigheden hebben restaurants en andere ondernemers het zwaar en wij kunnen een handje helpen! Bekijk hier hoe.

Lees meer

Uit Pauline's Keuken

Het nieuwe platform van Uit Pauline’s Keuken, speciaal voor trouwe members! Je kan je gratis aanmelden om member te worden van Uit Pauline’s keuken, en daar zitten een hele hoop voordelen aan! Zo kan je specifieke lijsten aanmaken met jouw favoriete recepten, krijg je persoonlijke aanbiedingen en kan je alle recepten die je aanspreken in een volledig weekmenu zetten. Handig hè dat overzicht? Ook krijgen members veel extra’s via de samenwerkingen met Uit Pauline’s keuken!

Lees meer
Brunch

5x stevige brunch in Amsterdam

Naast ontbijt, lunch en avondeten, zijn wij er van overtuigd dat de brunch net zoveel aandacht verdient. En ondanks het feit dat de breakfast bowls, granola bars en overnight oats ook heerlijk zijn, heb je zo af en toe ook behoefte aan een wat zwaardere maaltijd (wij in ieder geval wel). Voor die reden zetten wij de lekkerste stevige brunch plekjes voor jullie op een rijtje!

Lees meer
Proostende dames

5 restaurants in Amsterdam die ’s avonds worden omgetoverd tot club.

Uitgaan in Amsterdam is iets wat iedereen ooit een keer gedaan moet hebben. Niks is te gek, alles kan en mag. Nou ja, bijna alles dan ;). Lekker een avondje uiteten, wijnen en daarna een dansje wagen op de dansvloer? Bij de volgende restaurants kan je gewoon lekker blijven zitten waar je zit, en wachten tot de ruimte wordt omgetoverd tot een geweldige club!

Lees meer
Koffie

Koffie HOT-spots voor op de lazy Sunday!

Over HOT-spots gesproken! Hier zijn de leukste koffietentjes voor jouw lazy Sunday.

Lees meer
sjefietshe gerecht

6 nieuwe restaurants voor op jouw eet lijstje!

Nog niet genoeg uit eten geweest deze zomer? Hier zijn 6 nieuwe restaurants die zeker de moeite waard zijn!

Lees meer
Chocola

5 chocolatiers om deze zomer bij weg te smelten

We LOVE chocolate! Happy World Chocolate Day! Daarom hebben wij de vijf beste chocolatiers voor jullie uitgezocht om bij weg te smelten.

Lees meer
Lepel met cocos

5 tips om lekker actief op te staan 's ochtends

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch? Dan moet je natuurlijk wel wakker kunnen worden ’s ochtends. Heb jij even geluk! Wij hebben even de 5 beste foods op een rijtje gezet waarvan je wakker wordt.

Lees meer

De beste terrassen voor een biertje in de zomer!

Sinds afgelopen donderdag is het officieel zomer en vanaf maandag gaat de graadmeter ook weer over 20 heen oftewel terrasweer. Wat is nou lekkerder dan een speciaalbiertje drinken op de leukste terrasjes van Amsterdam. Om het wat makkelijker voor jullie te maken hebben wij alvast de leukste terrasjes uitgezocht waar jij deze zomer sowieso een speciaal biertje gedronken moet hebben.

Lees meer

10 restaurant tips van Taste

Het lijkt wel of er bijna elke dag een nieuw restaurant geopend wordt in Amsterdam. Waar moet je nou wel of niet heen? Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een lijstje gemaakt van al onze favoriete restaurants in Amsterdam.

Lees meer

Beste Indonesische restaurants Amsterdam

Hier vind je het overzicht van de Beste, lekkerste en gezelligste Indonesische restaurants van Amsterdam

Lees meer

Cocktail Time!

Tess Posthumus is zonder twijfel de invloedrijkste vrouwelijke Nederlandse bartender. Niet voor niets wordt ze ook wel The queen of cocktails genoemd.

Lees meer

Recept by Michiel van der Eerde

Kalfstartaar / dragonmayonaise / zachtgegaarde eidooier Amsterdams zuur / crouton focaccia

Lees meer

Recept by Onno Kokmeijer

Recept by Onno Kokmeijer – Flammkuchen Tom Yam stijl

Lees meer

Recept by Ron Blaauw

De beroemde Spareribs zonder bot van Ron Blaauw.

 

Lees meer

ELLE Eten: Pittige Japanse Knoflookramen

Voor deze ramen wordt knoflook langzaam in olie gefruit totdat hij goudbruin en diep van smaak is. Vervolgens wordt hij samen met miso, gefermenteerde chilibonenpasta, sesampasta en azijn tot een dikke saus gemengd die als smaakmaker dient voor de neutrale kippenbouillon en daardoor een wat dikkere consistentie krijgt. Een perfecte combinatie met de noedels. In dit recept wordt kip als topping gebruikt.

Lees meer