5 restaurants in Amsterdam die ’s avonds worden omgetoverd tot club - Taste of Amsterdam - Culi-Tip

Bij deze unieke locaties in Amsterdam kan je terecht voor een lange avond! Uitgebreid dineren en daarna een dansje wagen. Klinkt als een top combinatie toch?

Supperclub – In hartje Amsterdam vind je de Supperclub, gevestigd in een oude theaterzaal genaamd het Odeon. Sinds de jaren 70 is dit gebouw een nationaal monument. De service en het eten is van topkwaliteit. De meeste feesten beginnen rond 23:00. Neem die geopende fles champi maar mee de dansvloer op!

Chin Chin Club – Goed eten zonder enigszins verward en verdrietig naar huis te gaan door de absurde prijzen, dan ben je bij de Chin Chin Club aan het goede adres. Ga bijvoorbeeld voor lekkere dim sum of voor een 3-gangen menu voor €37,-, tegenvallen zal het niet! En na een heerlijk dinertje kunnen vanaf gemiddeld 11 uur de voetjes van de vloer op de lekkerste deuntjes.

Canvas – Het Volkshotel is gelegen in Amsterdam Oost, in één van de gezelligste horeca buurten van Amsterdam. Op de 7e verdieping vindt je Canvas, een restaurant met een 360 graden uitzicht over de stad en lekker eten. Het restaurant heeft ook een heerlijk terras waar je in de zomer ontzettend gezellig kan zitten. In het weekend gaan na het diner alle stoelen en tafels aan de kant voor een lekkere clubavond. In de kelder van het Volkshotel vind je ook Doka, een luxe cocktailbar geïnspireerd op de speak-easy cultuur van de jaren twintig in New York.

Oliva Het pas geopende Oliva op het Rembrandtplein is een restaurant met Italiaanse keuken. Je kan er goed eten en het etentje afsluiten met een scroppino. Hierna hoef je nog niet naar huis want ook hier wordt alles aan de kant geschoven en transformeert het restaurant tot een club, samengevoegd met de dansvloer in de andere kant van het pand. Oliva heeft de teams die Happy Feelings, Rewind, Bambu en Terug Naar Toen als partner gestrikt dus check hun agenda en trek je dansschoenen dit weekend nog aan!

Skatecafé – Gevestigd in Noord, aan de andere kant van het IJ. Met het pontje over is op zichzelf al iets wat je sowieso ooit gedaan moet hebben in Amsterdam. Het skatecafé is een café/restaurant met daarin een enorme skatebaan, uh ja inderdaad ja. Hoe tof. Je kunt er lekker de hele dag zitten, binnen of op het terras vanaf lunch tot diep in de nacht. Het eten is cheap en de sfeer relaxed en gezellig. Het café is alleen geopend van donderdag t/m zaterdag. Er worden na het diner swingende feesten georganiseerd waarbij iedereen welkom is. Ook worden er rummikubavonden georganiseerd, ontzettend gezellig toch?!