5 tips om lekker actief op te staan 's ochtends - Taste of Amsterdam

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch?

Dan moet je natuurlijk wel wakker kunnen worden ’s ochtends. Heb jij even geluk! Wij hebben even de 5 beste foods op een rijtje gezet waarvan je wakker wordt.

  1. Kokos– In kokos zitten bepaalde gezonde vetten die zich snel en efficiënt omzetten in energie. Gooi een beetje door je yoghurt in de ochtend en je kan er helemaal tegenaan.
  2. Ei – Een ei hoort erbij! Niet voor niks dat wij deze in de ochtend eten want ze hebben een hoog level van ijzer en proteïne. Gekookt, gepocheerd, scrambled of gewoon gebakken? Take your pick!
  3. Citrus Vruchten – Niet iedereen is fan van citroen in de ochtend maar geloof ons, het helpt! Citroenen en limoenen zitten boordevol Vitamine C en geven je immuunsysteem een boost!
  4. Donkere Chocola – YES! Dat vinden we natuurlijk niet erg. Hapje chocola om mee wakker te worden. Echter moet je wel pure chocola nemen, dit zit vol met ijzer en magnesium.
  5. Gember Thee – Wie kan er nog zonder een kopje koffie in de ochtend? Precies… bijna niemand. En toch kan je beter een kopje verse gember thee drinken, dit heeft veel meer effect. In gember zitten genoeg antioxidanten om de dag goed door te komen!

Heb jij nog een mega goede tip die wij moeten delen? Let us know!