6 nieuwe restaurants voor op jouw eet lijstje! - Taste of Amsterdam

Sjefietshe
De nieuwste aanwinst van de bruisende Pijp en een bekende van ons bij Taste of Amsterdam. Het restaurant is natuurlijk vernoemd naar het populaire in zuur gegaarde gerecht ceviche, alleen net even anders geschreven met een knipoog naar het Amsterdamse dialect. Een prachtig visrestaurant met naast hun heerlijke ceviches van bijvoorbeeld Kingfish of Coquilles hebben ze ook gerechten als gegrilde octopus of kaviaar van het vuistje. Prima te bereiken op je sjeFIETShe, het is een echte aanrader!

aMusée Amsterdam
Hebben jullie al van aMusée gehoord? Een prachtige brasserie met zicht op het Rijksmuseum. Een Franse keuken met een menu samengesteld door niemand minder dan chef-kok Robert Kranenborg! En dan nog niet eens gesproken over de looks van aMusée. Een waar museum als je binnenkomt. Deze brasserie is gedecoreerd met werken van de bekende Rembrandt die zijn nageschilderd door Geert Jan Jansen. Geert Jan Jansen doet zijn werk zo goed dat alleen echte kenners het verschil zullen zien. Of je nou zin hebt in cocktails, lekker eten of gewoon een ouderwets vaasje, aMusée is zeker de moeite waard!

Pop-up Shiraz
Ben jij een echte kenner of houd je gewoon van wijn, Shiraz is een top wijnbar in het centrum van Amsterdam en heeft nu een pop-up store in ‘The College Hotel’. Een menukaart met de lekkerste wijnen en bijpassende hapjes, waar alle wijnen worden geclassificeerd onder hun smaak. Het menu geeft aan de hand van smaaksymbolen weer wat je kunt verwachten bij de wijn. Deze symbolen staan bijvoorbeeld voor fris, krachtig of soepel, maar ook houtgerijpt, citrus of donker fruit. Pop even langs en proef een van de talloze wijnen op de kaart!

Nazka 
Geen dure vliegtickets meer nodig want NAZKA is het nieuwe Peruaanse restaurant in Amsterdam aan de Van Ostadestraat die je met één maaltijd de cultuur doet omarmen. Zoals ze het zelf zouden zeggen, Peru is nu dan toch echt naar Amsterdam gekomen. Exotische vruchten, een combinatie van Japans, Chinees en Zuid-Amerikaanse keukens en een partnerschap tussen Raul Lansink & Christian Motte belooft een interessante eet ervaring.

Coming Soon
Compartir 
De nieuwe borrel plek van jou en je vrienden? Compartir opent zijn duren deze maand. Het moet een echt borrel paradijs worden met de mooiste borrelplanken. Een heerlijke plek om je werkdag af te sluiten? Wij gaan zeker even kijken wanneer het open gaat!

IJver
Ijver is open! Het restaurant bevindt zich in een 100 jaar oude scheepsbouwloods met een groot terras zowel binnen als buiten. Eindeloos veel soorten bier en een menukaart waar de Nederlands en Franse keuken samen komen. Ga jij ook een kijkje nemen?

Genoeg lekkers te proeven dus!